Setari Cookie-uri

11 Ianuarie (11.01) deschide portalul magic 111 pentru a ne îndepărta definitiv de rău. Acum ne vindecăm cu adevărat

Universul nu cunoaște limite când vine vorba de vindecarea sufletelor rănite. Portalul magic 111 se deschide în ziua de 11 ianuarie pentru a ne ajuta să ne rupem de trecut, să ne îndepărtăm de tot ce este rău și să începem o nouă viață. Acum învățăm să trăim cu adevărat.

Suntem în primele zile ale anului. Energia pozitivă care circulă în întregul Univers în aceste zile ale noului capitol este contagioasă și greu de ratat. Toată lumea își pune în ordine viața, își scrie pe hârtie noile visuri și planuri și este pregătită pentru un nou capitol.

Ziua de 11 ianuarie este o zi magică, încărcată nu doar cu energia numărului 1, ci și cu energia divină a numărului 111. S-ar putea dovedi a fi cea mai norocoasă zi pentru noi în această lună.

111 semnifică deschiderea unui portal magic care ne apropie mai mult de Univers. Suntem acolo unde trebuie să fim, iar ceea ce urmează să se întâmple face parte din propriul nostru destin.

Puterea numărului 111 în numerologie

În numerologie, cifra 1 se referă la o vibrație înaltă, extrem de puternică. Gândește-te că este că și cum ai fi mereu pe primul loc - acesta este genul de energie pe care îl primești de la acest număr în numerologie.

Citește și:

Cifra 1 deține o vibrație a noilor începuturi. Reprezintă curaj și acțiune pentru atingerea obiectivelor. Este și un punct de plecare, chiar și în viața de zi cu zi - lunile încep cu 1, un șir de numere începe cu 1.

Cifra 1 deține vibrațiile următoarelor teme: karma, stabilitate, forță și voință, libertate, abundență infinită, înțelepciune, iubire, echilibru, intuiție și introspecție.

111 este energia triplă a lui 1 si este un semn al manifestării tuturor visurilor tale. Mai este, de asemenea, un semn pentru trezirea spirituală și un mesaj din partea Universului că ești pe calea cea bună. Dacă vezi des 111 gândește-te că divinitatea este de partea ta și te ghidează, te îndrumă, te sprijină pe drumul pe care ești. Ești aliniată cu scopul tău.

Citește și:

11.01 11 ianuarie

foto Mia Stendal, Shutterstock

Ce trebuie să faci în ziua de 11 ianuarie (11.01) pentru a profita de puterea magică a lui 111?

Știm cu toții că ianuarie este o lună a noilor începuturi îndrăznețe. Acum imaginează-ți o explozie dublă a acestei energii incredibile care îți vine în cale pentru a te ajuta să îți împlinești scopurile.

Ce ne sfătuiește Universul?

Pe măsură ce energia crește în intensitate, este recomandat să folosim această perioadă pentru a dezvolta disciplină, angajament și răbdare. Indiferent dacă suntem sau nu pregătiți, lucrurile sunt pe cale să se schimbe dramatic.

În timpul transformării cosmice, trebuie să ne menținem inimile deschise și mințile pline de dragoste și compasiune. 2023 a fost anul care ne-a determinat să ne revizuim relația cu viața și toate dorințele noastre, să închidem ușile care nu mai duceau nicăieri și să pășim pe drumuri care ne duc către abundență și aliniere spirituală. Ei bine, anul 2024 și, cel mai important, acest portal magic, ne indedamna să creștem spiritual. Nu mai putem privi înapoi, este timpul să mergem înainte cu mult curaj, integritate și încredere în planul Universului.

Citește și:

Pe 1 ianuarie, energia va atinge apogeul la orele: 1:11, 13:11, 11:11, 23:11, precum și la 3:33 și 13:33.

Cum putem folosi energia Universului din această perioada în mod productiv:

1. Practicarea mindfulness

Mindfulness este o modalitate excelentă de a începe să trăim viața. Când încetinim și ne facem timp să observăm ceea ce facem, simțim și gândim, putem să vedem lucrurile care nu se potrivesc și să facem spațiu pentru ceea ce iubim cu adevărat.

2. Simplificarea spațiului propriu și al vieții

Eliberarea de dezordine și organizarea spațiului în care trăim vor face minuni pentru energia noastră.

3. Renunțarea la trecut

Ceea ce a fost, a fost. Nimic nu mai contează pentru că nimic nu mai există. Este momentul să întoarcem pagina și să o luăm de la capăt. Universul ne oferă șansa unui nou început, ar fi bine să profităm de ea.

Citește și:

4. Exprimarea recunoștinței

Cel mai simplu act în care ne putem angaja pentru a ne echilibra energiile este să ne exprimăm recunoștința față de oamenii și de lucrurile pe care le avem în viața noastră. În momentul în care începem să apreciem bunătatea vieții, vom observă o schimbare incredibilă în mentalitatea noastră și în calitatea prezentului.

Mantra de care ai nevoie în ziua de 11.01 (11 ianuarie) în funcție de zodia în care te-ai născut:

Horoscop Berbec

Sunt puternică. Sunt mândră de mine. Sunt o câștigătoare și mă simt norocoasă în fiecare zi. Astăzi lupt pentru ceea ce îmi doresc.

Horoscop Taur

Nu există probleme, doar oportunități. Cu fiecare pas pe care îl fac în viața mea, învăț lucruri minunate. Fac tot ce îmi stă în putere pentru a îmi îndeplini țelurile și a îmi vedea sufletul fericit cu adevărat.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Am încredere că Universul este de partea mea. Am încredere că el mă îndrumă cu fiecare pas pe care îl fac. Am încredere că voi ajunge acolo unde îmi doresc. Nu mă opresc, merg mai departe.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.