Setari Cookie-uri

Vei ști că te-ai vindecat atunci când vei zâmbi acolo unde odată ai plâns

Vindecarea chiar este o binecuvântare! Ea există până și în cele mai imposibile situații pentru că iertarea de sine și a celor din jur poate face minuni în viața ta!

Vindecarea se poate face doar atunci când ai conștientizat lecțiile care ți-au fost oferite și ai preluat responsabilatea propriilor acțiuni, gânduri și decizii. Ea vine o dată ce ai renunțat să dai vina pe oricine altcineva din exteriorul tău și să îți asumi faptul că Universul ți-a condus pașii către o anumită situație, pentru ca tu să poți să îți purifici sufletul pentru următorul nivel al conștiinței.

Vindecarea începe cu tine, nu cu scuzele celor care ți-au greșit. Pentru a te putea vindeca de o anumită suferință, tu trebuie să fii cel care se iartă pe sine și să îți exprimi dorința, fie chiar și în subconștient, de a-i putea ierta pe cei care te-au făcut să suferi.

Roagă-te! Vei vedea că rugăciunile fac minuni și grăbesc vindecarea sufletului. Lasă timpul să treacă și nu forța nimic. Toate lucrurile prin care treci au timpul lor divin, așa că dă-ți voie să trăiești și să simți toate stările cu care te confrunți. Apoi, dă-le drumul și eliberează-te...

Citește și:

Citeste continuarea pe garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.