Setari Cookie-uri

11 iunie, zi magică: Mercur în Gemeni și Pluto retrograd în Capricorn. Timpul se scurge, iar destinele urmează să fie schimbate

Ziua de 11 iunie este o zi încărcată de energii puternice în Univers deoarece vine cu două momente astrologice extrem de importante: Mercur intră în Gemeni, în timp ce Pluto retrograd reintră în Capricorn. 

Mercur intră în Gemeni și ne invită să explorăm idei noi și să avem conversații sincere și profunde nu doar cu oamenii din jurul nostru, ci și cu noi înșine. Al doilea tranzit important al zilei de 11 iunie este cu Pluto, planeta transformării și a renașterii, care retrogradează în Capricorn pentru o ultimă schimbare din acest an. Pluto părăsește, în sfârșit, Capricornul după 15 ani (a ajuns în acest semn în 2008, iar în ianuarie 2024 va intra în Vărsător). Cu Pluto retrograd în Capricorn, Universul ne oferă o ultimă oportunitate de a ne concentra pe trecut pentru a ne învăța lecțiile. Timpul se scurge, iar destinele urmează să fie schimbate.

Acum, că am trecut în revistă aceste 2 momente importante, este cazul să vorbim în detaliu despre fiecare dintre ele:

Citește și:

11 iunie și primul eveniment important: Mercur intră în Gemeni

Mercur se simte cel mai bine când intră în Gemeni deoarecce este planeta dominantă a acestui semn. Gemenii sunt un semn de Aer (alături de Balanță și Vărsător), iar semnele de Aer sunt semnele minții - ele abordează viața și situațiile cu intelectul, rațiunea, logică și faptele lor. Zodia Gemeni este simbolizată de doi gemeni, în mare parte datorită acestei energii incredibile.

În momentul în care Mercur este în Gemeni, Universul ne oferă darul gândirii clare și a obiectivității. Da, putem vedea latura mai puțin frumoasă a Gemenilor venind către noi în acest interval de timp însă, din fericire, avem darul clarității ce ne va fi de mare ajutor.

11 iunie și al doilea eveniment important: Pluto retrograd reintră în Capricorn

Citește și:

Pluto, planeta intensă și pasională, se pregătește să iasă din Vărsător, unde a fost din martie, și să se întoarcă în Capricorn pe 11 iunie 2023, aducând energii incredibile.

Acest tur scurt al lui Pluto în Vărsător a adus o energie foarte diferite pentru noi, iar aceasta a venit cu câteva evenimente astrologice semnificative (inclusiv o eclipsă și Mercur retrograd). Această schimbare a fost binevenită pentru majoritatea zodiilor, însă a adus și câteva provocări grele pentru noi.

Pluto întorcându-se în Capricorn ne sfătuiește să ne îndreptăm atenția către ceea ce am crezut că s-a terminat.

Pluto rămâne în Capricorn pentru restul anului 2023, așa că avem o șansă incredibilă de la Univers să încheiem tot ce nu am reușit să încheiem până acum, să ne vindecăm și să mergem mai departe cu viața noastră.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.