Setari Cookie-uri

11 iunie, zi magică: Mercur în Gemeni și Pluto retrograd în Capricorn. Timpul se scurge, iar destinele urmează să fie schimbate

Ziua de 11 iunie este o zi încărcată de energii puternice în Univers deoarece vine cu două momente astrologice extrem de importante: Mercur intră în Gemeni, în timp ce Pluto retrograd reintră în Capricorn. 

Cu Pluto retrograd, putem fi conectați mai mult cu subconștientul și energia karmică, primind astfel informații importante cu privire la capitolele la care noi trebuie să lucrăm.

Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarea perioadă:

Horoscop Berbec - Nu crede tot ce auzi în jurul tău. Crede, mai degrabă, ce îți dictează sufletul și ce îți șoptește inima.

Horoscop Taur - Bucură-te de această nouă etapă a vieții tale deoarece este una minunată. Universul îți oferă posibilitatea de a fi fericită cu adevărat.

Horoscop Gemeni - Ieși din zona de confort și experimentează. Fă ce simți că este mai bine pentru tine și bucură-te de viață.

Horoscop Rac - Aruncă o privire atentă asupra trecutului tău, confruntă-te cu demonii interiori și traumele dificile astfel încât să te poți vindeca cu adevărat, să închizi ușa trecutului și să o iei de la capăt.

Citește și:

Horoscop Leu - Fă un pas în spate și permite-i Universului să își urmeaze calea. Nu mai lupta împotriva destinului, divinitatea are un plan minunat pentru tine.

Horoscop Fecioară - Dărâmă zidurile construite în jurul inimii tale și trăiește cu adevărat. Universul îți permite să creezi relații puternice care să te transforme, să te întărească și să te bucure.

Horoscop Balanță - Concentrează-te asupra vieții profesionale deoarece acum ai posibilitatea să faci un pas major care îți va schimba viitorul. Profită de oportunitățile apărute.

Horoscop Scorpion - Preia controlul asupra vieții tale și nu mai permite nimănui să îți decidă destinul. Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

Horoscop Săgetător - Deschide-ți sufletul noilor oportunități pe care Universul ți le scoate în cale. Îmbrățișează schimbările și viața ta se va schimba radical.

Citește și:

Horoscop Capricorn - Sapă adânc în interiorul tău și găsește liniștea de care ai nevoie. Ai ocazia să îți pui în ordine fiecare aspect al vieții tale și să începi un nou capitol.

Horoscop Vărsător - Lasă trecutul în spate și învață să trăiești în momentul de acum. Permite-i sufletului tău să fie liber și inimii tale să iubească din nou.

Horoscop Pești - Nu te opune schimbărilor pe care Universul le aduce în viața ta deoarece ele îți oferă posibilitatea de a experimenta, de a crește și de a deveni cea mai bună versiune a ta.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.