Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (12-18 iunie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Inima mea este puternică. Sufletul meu este minunat. Eu sunt capabilă să realizez tot ce îmi propun. Cred în mine cu toată forța mea.

Mantra zilei de marți:

Radiez dragoste și pozitivitate și atrag experiențe minunate în viața mea. Sunt recunoscătoare pentru tot ce îmi oferă Universul.

Mantra zilei de miercuri:

Sunt în control asupra gândurilor mele și, în loc să sperii de negativitate, aleg să mă concentrez pe lucrurile frumoase.

Citește și:

Mantra zilei de joi:

Îmbrățișez provocările pe care viața mi le scoate în față deoarece știu că acestea sunt oportunități de creștere de și dezvoltare personală.

Mantra zilei de vineri:

Am încredere în mine că voi lua cele mai bune decizii pentru această viață minunată pe care o trăiesc. Sunt fericită și mă bucur de tot ce mi se întâmplă.

Mantra zilei de sâmbătă:

Sunt un magnet pentru succes și atrag prosperitatea și abundența în viața mea fără niciun efort.

Mantra zilei de duminică:

Trăiesc pentru clipa de acum fără să mă mai gândesc la ce urmează să se întâmple mâine. Viața mea este în momentul de acum.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.