Setari Cookie-uri

Nu-ți fie teamă să fii singură... pentru că doar așa îți poți vindeca sufletul cu adevărat

Am început să petrec tot mai mult timp singură în ultima perioadă. Această alegere este una care mă ajută să îmi vindec sufletul.

Am început să petrec tot mai mult timp singură în ultima perioadă. Această alegere este una care mă ajută să îmi vindec sufletul.

Uneori așa arată vindecarea - tu petrecând timp cu tine. Nu trebuie să faci ceva neapărat. Nu trebuie să te pierzi în schimbări, în alegeri, în transformări. Din contră, trebuie doar să faci un pas în spate, să te îndepărtezi de zgomotul din jurul tău și să te odihnești, să îți asculți gândurile, să fii tu cu tine, să te recalibrezi și să găsești pace în furtuna din interior.

Solitudinea nu este sinonimă cu singurătatea

Solitudinea este o altă formă de a reveni la tine însăți. Nu pierzi nimic, din contră - câștigi tot ce este mai frumos. Îți reîncarci bateriile. Te conectezi la cine ești cu adevărat. Îți asculți trupul, îți liniștești sufletul, îți vindeci inima. Când reușești să te îndepărtezi de toată influența din jurul tău și de energiile exterioare, îți dai seama că revii la alinierea cu sentimentul de sine și scopul tău în viață. În astfel de momente ai ocazia să îți răspunzi la cele mai grele întrebări, să îți dai seama ce te face cu adevărat fericită, să îți înveți lecțiile, să te vindeci cu adevărat, să te hrănești cu iubire de sine și să îți găsești sensul în viață.

Citește și:

Când reușești să petreci timp singură te întorci la tine și îți permiți să înțelegi cu adevărat cum te simți, de ce ai nevoie, ce îți dorești și încotro trebuie să mergi.

Din ce în ce mai rar oamenii își fac timp să își dea un reset, să se odihnească. O astfel de perioadă este esențială nu doar pentru vindecare de tot trecutul, ci și pentru conectare cu prezentul și pregătire pentru viitor.

Fie ca acest material să fie un mic reminder pentru tine că îți este permis să îți oferi tot timpul de care ai nevoie pentru a te deconecta de la ceea ce nu îți mai servește și a te reconecta la tine însăți.

Ia-ți timpul de care ai nevoie pentru a fi singură, pentru a îți asculta gândurile, a scrie în jurnal, a medita, a face exerciții de respirație, a plânge, a te odihni, a îți sufletul, a face ce îți place. Reîncarcă-ți bateriile, ai nevoie de acest timp... doar tu cu tine.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.