Setari Cookie-uri

Pe 22 iulie Venus intră în retrograd. Renunțăm la vechile iubiri pentru a ne conecta cu adevăratul suflet pereche

Atunci când Venus intră retrograd, cu siguranță avem ocazia să vedem o schimbare în modul în care iubirea este exprimată în această lume. 

Ziua de 22 iulie este o zi magică în Univers, cu două evenimente astrologice extrem de importante - Soarele iese din sensibilul Rac și se îndreaptă aproape dansând de fericire către semnul sau preferat, Leul. Pe de altă parte, Venus își începe mișcarea retrogradă, tot în Leu, aducând numai iubire, pasiune și romantism în viețile noastre. Avem ocazia să ne conectăm cu sufletul pereche și să facem schimbări majore în viața sentimentală.

Nu trebuie să ne facem griji cu privire la Venus retrograd, lucrurile nu sunt precum la Mercur retrograd, când toată lumea se întoarce cu susu-n jos și viața se complică. De fapt, Venus retrograd este un tranzit minunat ce ne trezește simțurile pe plan sentimental și ne ajută să fim prezenți în relațiile noastre, să iubim mai mult ca niciodată și să simțim toate emoțiile minunate pe care inima vrea să le simtă.

Citește și:

Venus are nevoie de aproximativ 225 de zile pentru a finaliza un cerc complet prin zodiac - petrece aproximativ 20 de zile în fiecare semn zodiacal și nu se află niciodată la mai mult de două semne distanță față de Soare. Acest lucru înseamnă că în fiecare an avem oportunități nelimitate de a revizui, reevalua și reînnoi relațiile noastre în diferitele moduri pe care ni le pune la dispoziție astrologia.

Ce înseamnă Venus retrograd?

Temele comune pentru Venus: armonie, afecțiune, dragoste, frumusețe, sociabilitate, creativitate.

Atunci când Venus intră retrograd, cu siguranță avem ocazia să vedem o schimbare în modul în care iubirea este exprimată în această lume.

În timp ce Mercur retrogradează de câteva ori pe an, iar Jupiter cel puțin o dată, Venus nu retrogradează foarte des - de fapt, Venus retrogradează la fiecare 19 luni timp de aproximativ 6 săptămâni.

Citește și:

Venus retrograd în semnul Leului începe în ziua de 22 iulie și presară magie în viața amoroasă. Când o planetă își continuă cursul direct, temele sale și ale semnului zodiacal sunt accentuate pentru toți oamenii însă, atunci când planeta este retrogradă, temele încetinesc și ele, însă nu își diminuează intensitatea - din contră, devin și mai puternice.

Cele mai importante teme pentru Venus retrograd:
- reflecție;
- revizuire;
- reconectare;
- redescoperire.

În fiecare perioadă retrogradă, vedem trecutul intrând în cadru fără ca noi să putem face ceva. Din moment ce Venus guvernează dragostea, iubirile trecute vor juca un rol importante în evenimentele din viața noastră.

În timpul acestui tranzit, focusul se pune în primul rând pe iubire, însă putem aplica aceste teme în toate domeniile vieții noastre.

Citește și:

Ce să eliberăm în timpul lui Venus retrograd:

- relațiile ce nu ne mai servesc;
- sentimentele persistente de singurătate;
- așteptările nerealiste de la oamenii din jurul nostru;
- joburile care nu ne fac fericiți;
- visurile care nu ne mai servesc.

Pe ce trebuie să ne concentrăm în timpul lui Venus retrograd:

- să ne asigurăm că relațiile noastre apropiate rămân puternice; este momentul să ne facem timp pentru oamenii la care ținem;
- să reparăm problemele și conflictele pe care le avem cu cei din jurul nostru;
- să ne menținem inimile deschise - avem ocazia să ne întâlnim sufletul pereche;
- să renunțăm la vechile iubiri și să mergem mai departe.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.