Setari Cookie-uri

Trei dintre cele mai populare alimente consumate vara și beneficiile lor pentru organism

In sezonul cald organismul depune, într-adevăr, un efort mai mare pentru a digera preparatele mai grele, bogate în grăsimi. Supele, salatele, ceaiurile reci sau smoothie-urile sunt un mod inteligent de a ne hidrata și, totodată, de a consuma alimente sănătoase și bogate în vitamine.

Alimentația sănătoasă și preparatele care se digeră ușor nu sunt opțiuni benefice pentru organism doar pe parcursul verii, când temperaturile sunt ridicate și trebuie să consumăm, de exemplu, produse cu un conținut ridicat de apă, ci este recomandat să avem un stil de viață echilibrat pe tot parcursul anului.

Însă, în sezonul cald organismul depune, într-adevăr, un efort mai mare pentru a digera preparatele mai grele, bogate în grăsimi. Supele, salatele, ceaiurile reci sau smoothie-urile sunt un mod inteligent de a ne hidrata și, totodată, de a consuma alimente sănătoase și bogate în vitamine.

În plus, fructele și legumele proaspete, crude, conțin în mod natural mai multă apă. Prin urmare, consumul de produse ușoare, în special în forma lor naturală, contribuie semnificativ la nivelul de hidratare optim al corpului.

Citește și:

Citeste continuarea pe Garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.