Setari Cookie-uri

The Family Stallone, difuzat exclusiv pe SkyShowtime din 2 octombrie

The Family Stallone, care prezintă una dintre cele mai faimoase familii de la Hollywood, este difuzat exclusiv pe SkyShowtime din 2 octombrie

comunicat de presa: Noul serial documentar îl prezintă pe actorul nominalizat la Oscar® Sylvester Stallone, alături de soția sa Jennifer Flavin Stallone și de fiicele lor Sophia, Sistine și Scarlet

Primele două episoade ale noului serial documentar din opt părți, The Family Stallone, care îi prezintă pe actorul nominalizat la Oscar® Sylvester „Sly” Stallone, pe soția sa Jennifer Flavin Stallone și pe fiicele lor Sophia, Sistine și Scarlet, vor fi disponibile pentru difuzare în exclusivitate pe SkyShowtime începând din 2 octombrie, iar noi episoade vor fi adăugate în fiecare luni.

După ce a interpretat unele dintre cele mai legendare personaje din istoria cinematografiei, Sylvester Stallone, de trei ori nominalizat la Premiile Oscar®, permite accesul camerelor în intimitatea căminului său, unde joacă cel mai important rol al vieții sale: cel de părinte. Noul serial în care apare Stallone, alături de cele trei fiice și soția sa, oferă o perspectivă unică asupra uneia dintre cele mai faimoase familii de la Hollywood.

Citește și:

Fă cunoștință cu The Family Stallone:

  • Sylvester Stallone: Pentru întreaga lume, el este bărbatul, vedeta și legenda – pentru fiicele lui, doar tata. În timp ce este capul de afiș al unor succese de box office, acasă se concentrează să-și construiască viitorul și se îngrijește de trei femei independente și ambițioase.
  • Jennifer Flavin Stallone: Născută și crescută în LA, Jennifer este o femeie de afaceri inteligentă, coproprietară a mărcii de wellness Serious Skin Care.
  • Sophia Stallone: Cea mai mare dintre cele trei surori Stallone nu are niciun interes să calce pe urmele tatălui ei. Chiar dacă Sophia, alături de sora ei Sistine, este în prezent gazda unui podcast, Unwaxed, încă își caută drumul în viață și se concentrează pe pasiunile sale.
  • Sistine Stallone: Actriță și model, Sistine pornește într-o nouă călătorie ca regizor, fiind, în prezent, în proces de realizare a primului ei lungmetraj.
  • Scarlet Stallone: Cea mai mică dintre surorile Stallone și ultima care a plecat de acasă, Scarlet se mută în propriul său apartament de la facultate. Ea și-a propus să calce pe urmele tatălui ei și să devină actriță încă din copilărie, iar acum apare alături de Sylvester în noul său serial Tulsa King, care este de asemenea disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime.

The Family Stallone este produs de MTV Entertainment Studios, cu Benjamin Hurvitz, Jessica Zalkind și Nadim Amiry ca producători executivi. Julie Pizzi, Farnaz Farjam și Jonathan Singer sunt producători executivi pentru Bunim-Murray Productions, iar Lauren Goldstein, Valana Hunn, Chris Ray și Jason Williams sunt co-producători executivi.

Citește și:

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame), cu o perioadă de încercare gratuită de șapte zile și anulare oricând.

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.