Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (30 octombrie - 5 noiembrie)

Nu ne mai este teamă de nimic. Îmbrățișăm schimbarea că pe o oportunitate incredibilă de creștere, facem un pas în față și ne aventurăm în necunoscut. Viața noastră este una minunată.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Inima mea este demnă de iubire adevărată. Sufletul meu este demn de liniște. Spiritul meu este demn de pace. Eu toată sunt demnă de fericire pură.

Mantra zilei de marți:

Nu îmi mai este teamă de nimic. Îmbrățișez schimbarea ca pe o oportunitate de creștere, fac un pas în față și mă aventurez în necunoscut. Viața mea este una minunată.

Citește și:

Mantra zilei de miercuri:

Eu dețin controlul asupra gândurilor mele. Mă eliberez de tot ce este negativ și aleg pozitivitatea, fericirea, liniștea.

Mantra zilei de joi:

Atrag abundența și prosperitatea în viața mea. Sunt un magnet pentru tot ce este mai frumos și mai pur în această lume. Sunt fericită și mă bucur de călătorie cu toată inima mea.

Mantra zilei de vineri:

Sunt recunoscătoare pentru momentul prezent și pentru tot ce trăiesc. Universul este darnic cu mine și îmi deschide uși incredibil de frumoase.

Mantra zilei de sâmbătă:

Am încredere în această călătorie. Renunț la tot ce nu pot controla și mă concentrez pe ce îmi este destinat. Am încredere în procesul meu de creștere și în planul divin.

Mantra zilei de duminică:

Citește și:

Sunt puternică și capabilă să depășesc provocările. Nimic nu îmi stă în cale. Universul este de partea mea și îmi trimite toată energia de care am nevoie pentru a îmi împlini visurile.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.