Setari Cookie-uri

10 rețete internaționale de salată îndrăgite de români

10 rețete de salată din jurul lumii care au intrat rapid în preferințele gurmanzilor din România. 

Salatele au devenit de-a lungul timpului unele dintre cele mai versatile și sănătoase preparate culinare, iar sezonul cald este cel mai potrivit pentru a le consuma, datorită varietății mari de legume proaspete care asigură ingredientele lor de bază.

Potrivit foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România, în topul celor mai comandate salate de către utilizatorii foodpanda în ultimul an se află salata Caesar, salata grecească, cea cu ton, urmate de salata tabbouleh și cea mediteraneană.

Salata Caesar se află cu siguranță printre cele mai faimoase preparate culinare din întrega lume, ale cărei ingrediente simple: salată verde, piept de pui, roșii, crutoane, parmezan și dressing Caesar, fascinează publicul și astăzi. Deși foarte mulți sunt tentați să asocieze numele său cu cel al împăratului roman, se pare că aceasta poartă numele celui care a inventat-o în restaurantul său din Mexic, Caesar Cardini, un american de origine italiană. O poți comanda de la restaurantul l`Ladrino din București.

Citește și:

Photo by Raphael Nogueira on Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.