Setari Cookie-uri

Cele mai populare 6 băuturi pe bază de cafea

Motiv de socializare, de pauză sau de răsfăț, cafeaua se află în topul celor mai populare băuturi consumate în întreaga lume. 

foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România, îți recomandă top șase băuturi pe bază de cafea, celebre în toată lumea, pe care le poți încerca și comanda direct prin serviciul de coffee delivery al platformei.

Espresso reprezintă cafeaua în forma ei cea mai simplă, dar pe atât de intensă, ceea ce o face perfectă ca bază pentru prepararea altor tipuri de băuturi, precum caffe latte, cappuccino, americano sau macchiato. Numele provine chiar de la perioada scurtă necesară preparării lui, fiind inventat în Italia de către un angajator căruia i se păreau prea lungi pauzele de cafea ale angajaților lui și a căutat o metodă de a scurta timpul pregătirii acesteia. Astfel, a luat naștere espresso a cărui popularitate va crește semnificativ la începutul secolului XX, devenind astăzi una dintre cele mai apreciate băuturi din lume. Poți savura un espresso din cafea proaspăt prăjită de la Fabrica de cafea din București.

Citește și:

Photo by Kevin Butz on Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.