Setari Cookie-uri

Sfaturile lui Vladimir: Atrage dragostea cu ajutorul feng-shui

Cum sa-ti transformi casa intr-un cuibusor prielnic iubirii trainice, conform regulilor feng-shui!

Uleiuri parfumate

Betigase aromatice, lumanarele, perne terapeutice, toate sunt menite sa atraga iubirea, cu conditia sa aiba parfumul potrivit. Mai simplu si la-ndemana e sa cumperi sticlute cu ulei esential si sa pui cateva picaturi pe diverse obiecte din dormitor. Alege uleiurile de capsune, ylang-ylang, neroli, patchouli. Le poti adauga inclusiv in crema ta de corp.

Poarta un talisman!

Unul in forma de inimioara este ideal, iar daca e un rubin, ametist sau piatra de cuart roz, cu atat mai bine. Rubinul te fereste de rele si-ti faciliteaza intalnirile cu persoane compatibile, cuartul roz este piatra iubirii, iti deschide inima si intuitia, iar ametistul aduce dragostea si protejeaza sentimentele sincere si curate.

Doi cate doi

Chiar daca dormi singura, pune pe pat doua perne, cumpara seturi de cate doua pahare de cristal, cani sau farfurii, asaza cate o lumanare rosie cu parfum de zmeura sau trandafir pe fiecare dintre cele doua noptiere. Daca pozitionezi in dormitor doua sfere din cristal, acestea aduc energie pozitiva si contribuie la implinirea dorintelor de dragoste. Patul in care dormi sa fie matrimonial si musai cu o singura saltea!

Citește și:

Foto prima pagina: Liliya_K, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.