Setari Cookie-uri

5 moduri in care si fetele singure se pot simti iubite de Valentine’s Day

Iata ce poti face pentru a depasi acest moment si a te simti iubita de Valentine's Day

Daca Valentine' s Day si Dragobetele te prind anul acesta fara pereche, nu dispera si nu te intrista. Profita de aceasta perioada de libertate pentru te cunoaste mai bine si a afla ce fel de partener iti doresti pentru viitor. Bine, bine, vei spune. Usor de facut in alte zile, mai greu de pus in practica atunci cand prietenele tale posteaza fotografii cu iubitul. Iata ce poti face pentru a depasi acest moment si a te simti iubita.

Cum sa petreci singura si fericita de Valentine's Day

valentine's day singura Foto: vfedorchenko, Shutterstock

1. Muta-ti focusul

Iubirea este prezenta in viata noastra in fiecare clipa insa deseori uitam acest fapt. De Valentine's Day, de indata ce te trezesti, decide ca vei avea o zi minunata, in care iti vei arata iubire. Muta-ti focusul de pe actiunile celorlalti, asupra ta. Redescopera-te si apreciaza toate aspectele minunate ale personalitatii tale.

Citește și:

2. Daruieste iubire

Majoritatea oamenilor se concentreaza mai multa asupra a ceea ce primesc decat a ceea ce daruiesc. Obisnuiti din copilarie cu iubirea conditionala, oferim in functie de cat de mult primim. De Valentine's Day, ofera iubirea ta neconditionata cuiva. Poate fi un catel ratacit pe strada, care are nevoie de adapost si hrana, vecina in varsta care nu se descurca cu telecomda de la televizor, un prieten bun sau chiar proprii parinti.

3. Deconecteaza-te de la Internet

Fereseste-te sa iti petreci ziua uitandu-te pe Facebook si plangandu-ti de mila. Foloseste Internetul doar atat cat este necesar pentru a-ti indeplini taskurile din ziua respectiva iar in restul timpului fa ceva ce iti place. Poti citi o carte , viziona o comedie sau face sport. Este binecunoscut faptul ca miscarea genereaza endorfine si, implicit, o stare de bine.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.