Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care le-am invatat in timp ce toti prietenii mei se pregateau de maritis

Derulandu-mi in minte toate imaginile si experientele prin care am trecut, au inceput usor sa se contureze unele dintre cele mai interesante lectii despre dragoste pe care vreau sa vi le impartasesc.

Autocunoasterea este un ritual important de trecut inainte de casatorie

Cum poti sa cladesti ceva pe o fundatie nesigura? Nu ai cum sa oferi cu adevarat pana in momentul in care nu-ti privesti in suflet, zambind implinita, putin obosita dar fericita ca ai ajuns pana aici, ca ai crezut in tine si cand totul parea pierdut. Este esential sa treci printr-o faza de auto-descoperire inainte de a putea stii ce vrei cu adevarat de la o relatie. Nu ai nevoie de cineva care sa-ti spuna cat esti de minunata, doar uita-te in oglinda.

Copiii nu sunt raspunsul

Copiii nu ar trebui sa fie niciodata un fel de asigurare personala ca relatia ta cu o persoana va dura pentru totdeauna. Avand copii nu inseamna ca ti-ai sigurat locul in paradisul casniciilor. Cuplurile care au copii atunci cand partenerii nu sunt absolut deloc pregatiti, doar isi stabilesc cursul dezastrului pentru casnicia si relatia lor.

Citește și:

Nu te multumi cu mai putin decat meriti

Nu accepta sa fii cu cineva doar pentru ca a trecut mult timp de cand ai fost singura sau pentru ca toti prietenii tai se afla intr-o relatie. Nu te resemna sa fii intr-o relatie care nu e buna pentru tine, care nu te ajuta sa evoluezi, doar pentru ca e mai simplu sau mai confortabil si nu incerca niciodata sa pastrezi o legatura cu cineva care nu te iubeste asa cum meriti sa fii iubita.

Prietenii care te iubesc vor fi in continuare alaturi de tine

De multe ori avem tendinda de a ne panica si de a considera ca odata ce s-au casatorit ii vom pierde. Lucru care nu este neaparat asa. Prietenii adevarati vor fi in continuare la un telefon distanta si vor face un efort sa fie in viata ta, in ciuda statutului lor marital

Independenta e o bijuterie pe care o vei aprecia mai tarziu

Infrunta lumea si viata cu incredere, curaj si un zambet pe fata. Fii pregatita sa-ti asumi orice provocare va aparea in calea ta indiferent daca esti singura sau intr-o relatie. Vei putea sa faci tot ce iti doresti, sa lupti pentru jobul la care visezi de mult, sa calatoresti in locuri care te vor imbogati spiritual si vei avea parte de experiente unice, fara sa ai nevoie de aprobarea nimanui.

Citește și:

Casatoria nu este cheia fericirii

Nu te arunca cu capul inainte intr-o casatorie gandindu-te ca este leacul pentru o relatie nefericita si nu-ti imagina ca astfel vei salva o legatura terminata de mult. Nu incerca sa ai asteptari ireale asupra ideii de casnicie. Daca nu ai invatat cum sa gasesti fericirea singura, nu o vei gasi intr-o casatorie, daca nu ai invatat cum sa te iubesti atunci cand erai singura, nu o vei face nici cand esti casatorita, iar daca nu te-ai descoperit pe tine ca femeie inainte de casatorie, nu vei stii cine esti nici dupa ce vei deveni sotie.

Surse: higherperspectives.com

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.