Setari Cookie-uri

Nunta in stil american

Cine stie, poate curand va fi randul tau sa spui "da" deasupra Las Vegas-ului. Orice vis este posibil.

Suntem cu totii in camera speciala din aeroport. Facem abstractie de minunatul tort colorat in mov si alb si de sticlele de sampanie si asteptam cu sufletul la gura reactia lui Scott la vederea viitoarei sotii. Mire isi face in sfarsit intrarea insotita de tatal ei. Este prima data cand cei doi se vad imbracati in mire si mireasa. Daca ai trait o astfel de clipa vei stii ce a fost in sufletele celor doi. Nu avem insa prea mult timp la dispozitie, este momentul sa ne urcam in elicopter.

nunta Mire si Scott urca in elicopter cu mamele lor, un fotograf si maestra care oficiaza ceremonia pentru a-si spune juramintele si a deveni sot si sotie, asa cum au hotarat cu mai putin de o luna in urma. Elicopterul in care ma aflu decoleaza in acordurile coloanei sonore a filmului Top Gun si survoleaza Las Vegas pret de aproape 30 de minute. Focurile de artificii coloreaza cerul iar luminile hotelurilor alcatuiesc o tapiserie care iti taie respiratia. In mod clar, este unul dintre lucrurile care merita facute macar o data in viata.

Citește și:

Reveniti pe pamant, dar cu capul inca in nori de bucurie, ciocnim cupe de sampanie. Seara continua in apartamentul nuptial al mirilor de la The Venetian. Fiecare dintr noi primeste un cadou simbolic menit sa ne aminteasca de aceasta zi speciala. Si chiar daca sunt doar o prietena venita tocmai din Romania, am simt ca facand parte din familie. Iar unul dintre cele mai frumoase lucruri legate de familiile autentic americane este felul in care se sustin unii pe ceilalti, unitatea si armonia care le caracterizeaza.

Bucuria de a fi partasa la moment atat de special a fost dublata de relatia atat de frumoasa dintre Mire si Scott. Toti cei care i-au privit s-au convins ca iubirea adevarat exista, chiar daca, uneori, este nevoie sa fii rabdator pentru a o gasi.

nunta "Suntem atat de fericiti. Amandoi am suferit in relatiile noastre anterioare, " spune Mire."Faptul ca ne-am gasit este o binecuvantare la care nu ne mai asteptam. Nu am crezut ca este atat de frumos sa fii casatorita. Insa amandoi suntem atat de fericiti iar asta se datoreaza si faptului ca am petrecut suficient de mult timp impreuna, am invatat sa comunicam si ne respectam."

Citește și:

Cine stie, poate curand va fi randul tau sa spui "da" deasupra Las Vegas-ului. Orice vis este posibil.

Credit foto: Sean Michael Photography

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.