Setari Cookie-uri

O viata sexuala regulata pentru tinerete fara batranete

Exista o mare legatura intre o viata sexuala implinita si starea sanatatii noastre!

Spre deosebire de personajul din film, majoritatea femeilor tind sa se bucure mai putin de sex atunci cand este vorba de un partener ocazional decat ca atunci cand este vorba de un partener stabil. Sansele noastre de a ajunge la orgasm se diminueaza la mai mult de jumatate in timpul unei aventuri de o noapte. Desi nu este nevoie sa te afli intr-o relatie stabila pentru a te bucura de efectele benefice ale sexului, probabil ca iti va face mai multa placere alaturi de o persoana cu care te simti conectata la toate nivelurile.

Deci, care este efectul unei vieti sexuale regulate, de calitate, asupra sanatatii?

Cercetatorul Tomás Cabeza de Baca, crede ca efectele intimitatii sexuale se pot manifesta intr-o stare de sanatate mai buna, in pofta de viata, tonus, energie, vitalitate, optimism, o rezistenta mai mare la boli si o viata mai lunga decat a persoanelor care nu acorda atentie acestui aspect atat de important al vietii lor.

Citește și:

Asadar, doamnelor si domnisoarelor, profitati din plin de caldura acestei veri minunate si bucurati-va de senzatiile pe care vi le poate oferi trupul vostru.

Foto prima pagina: Arthur-studio10, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.