Setari Cookie-uri

5 pasi catre o relatie constienta

Atunci cand actionam constient, inclusiv in iubire, facem alegeri si actionam in folosul celui mai inalt bine al nostru si al celui de langa noi.

3. Fii constienta de sentimentele tale in fiecare clipa

Cel mai important lucru, atunci cand alegi un partener, este ceea ce simti pentru el. Nu faptul ca toate prietenele tale au iubiti sau ca nu te-ai maritat pana la 30 de ani. Doar asa poti vedea semnalele de alarma, daca este sau nu potrivit pentru tine. Atunci cand nu esti constienta de propriile tale dorinte si nevoi, este usor sa te trezesti intr-o zi si sa realizezi ca esti casatorita cu cineva care declanseaza cele mai grave temeri si indoieli ale tale. Insa atunci cand constientizezi ce anume iti apasa butoanele, poti sta de vorba cu tine insati pentru a-ti rezolva problema in loc sa astepti validarea partenerului.

4. Stii cand sa renunti

Sa renunti la barbatul de langa tine poate fi dificil chiar si atuncu cand stii ca este decizia potrivita. Sa fii intr-o relatie care te trage inapoi este unul din cele mai destructive comportamente. Nu poti ramane intr-o relatie pentru ca cineva a avut o viata grea, isi plange de mila sau esti singura care vede binele din ei. care vad bunatatea in ei.

Citește și:

5. Cunoaste-te si iubeste-te pe tine insati

O persoana care nu se iubeste sau se respecta nu este capabila sa accepte si sa aprecieze iubirea si respectul oferite de ceilalti. Tindem sa ne gandim la partenerul nostru ca la jumatatea noastra, insa nu avem nevoie de cineva sa ne completeze. Iubirea nu inseamna sa ne completam unii pe ceilalti.

Iubirea este despre de a ne iubi pe noi plenar incat atunci cand ne indragostim de o alta persoana, ne asteptam ca ei sa ne iubeasca la fel de mult cum ne iubim pe noi insine. Noi devenim atat de plini de iubire de sine incat ei o reflecta inapoi spre noi. Iar noi reflectam iubirea lor de sine catre ei.

foto prima pagina: GlebSStock, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.