Setari Cookie-uri

Sfat personal: Daca vrei o amanta, n-o face albie de porci pe nevasta

Stiu ca povestile mele sunt multe insa protagonistii lor sunt in numar surprinzator de mic. Din fericire, loazele si domnii au obiceiul sa faca boroboate in sir si asa se nasc la nesfarsit articole si lamentari pseudo-amoroase.

Foto InnervisionArt/ Shutterstock

Nu sunt reticenta in ceea ce priveste a doua sansa. De fapt, stiu cateva povesti frumoase pe care o sa vi le spun candva, despre fosti care s-au regasit dupa ani buni de la despartire si care acum impart, bine mersi, o rata sau dupa caz, o chirie. Dar nu despre ei e vorba ci despre cei care incearca. Pleaca la pescuit ocazional pe mail sau pe Facebook. Asa se face ca acum ceva vreme primesc un mesaj. Clasic. Buna, ce mai faci? Mesajul asta venea de la un barbat de care am fost indragostita pana peste cap atunci cand eram foarte tanara iar el foarte ranit in dragoste. Este o exceptie blonda si bine facuta dintr-un lung sir de bruni trasi prin inel. Ne-am mintit, frumos ce-i drept, pret de cateva luni apoi ne-am vazut fiecare de vietile lor. La ultimul recensamant, el a contribuit la populatia Romaniei cu un vrednic pui de dac, eu am contribuit cu siguranta la ceva in societate, dar n-as sti sa va spun exact cu ce acum. Lasati-ma sa cred ca nu fac umbra pamantului degeaba, chiar daca n-am copii.

Citește și:

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.