Setari Cookie-uri

Sfat personal: Daca vrei o amanta, n-o face albie de porci pe nevasta

Stiu ca povestile mele sunt multe insa protagonistii lor sunt in numar surprinzator de mic. Din fericire, loazele si domnii au obiceiul sa faca boroboate in sir si asa se nasc la nesfarsit articole si lamentari pseudo-amoroase.

In general, cu domnii raman in relatii amiabile. Loazele sunt sterse cu desavarsire din lista de contacte insa sunt pusi la arhiva ca sursa de inspiratie. Numai ca roata, bine stiti, e rotunda. Asa se faca ca la un calcul rapid, 70% dintre loazele care s-au despartit de mine trec de punctul A prin punctul B si in mod karmic, ajung in punctul A. Respectiv in inboxul meu sau in cel mai rau caz (si te rog insistent sub amenintare de plangere la militie sa nu se mai intample) la usa mea. In nevinovatia mea, am crezut ca fostii, atunci cand se duc, se duc acolo la ei in tara fostilor sa se planga de noi, sa se bata barbateste pe umar si sa se masoare in lungimea si rezistenta firului de par. Adevarul este, asa cum va spuneam, ca nu fac altceva decat sa stea la panda.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.