Setari Cookie-uri

Sase moduri pentru a atrage un partener de incredere

Tot ceea ce exista in viata ta depinde de tine, inclusiv comportamentul oamenilor.

4. Compara ceea ce spune cu ceea ce face

Fii atenta daca actiunile lui se aliniaza cu ceea ce spune si cine ce pretinde ca este. Nimeni nu se poate preface atat de bine pentru o perioada lunga de timp asadar fii atenta mai mult la ceea ce face decat la ceea ce zice. Stii si tu ca faptele sunt mai graitoare decat vorbele.

5. Da-ti seama daca te respecta sau nu

O persoana lipsita de integritate nu te va respecta. Lipsa de respect fata de ceilalti denota de multe ori o lipsa de respect fata de sine. Atunci cineva nu se pretuieste, si conduita sa va lasa de dorit.

6. Fii cel mai bun exemplu de integritate

Adesea, mentinerea integritatii in momente de stres necesita solutii creative. Spre exemplu, cum poti avea grija de propria persoana atunci cand te implici total intr-o relatie? A avea grija de tine este o dovada a respectului tau fata de tine.

Daca in viata ta a aparut o persoana sau o imprejurare dificila, nu te uita la ea ca la o povara. Uita-te la aceasta ca pe o oportunitate de a identifica zonele de crestere din propria viata. Utilizeaza o astfel de conjunctura ca un punct de sarituri pentru vindecare. Apreciaza provocarile vietii ca pe darurile neasteptate.

Citește și:

Foto interior si prima pagina George Rudy/ Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.