Setari Cookie-uri

Esti captiva in relatia nepotrivita? Elibereaza-te si cauta-ti fericirea!

Cum poti fi sigura ca e mai bine sa te retragi, inainte sa-ti inmormantezi, de bunavoie, sufletul?

De unde stii cand iubesti un barbat? Pur si simplu, simti. Cand sunteti impreuna, plutesti. Esti pierduta in lipsa lui. Nu te vezi traind fara el. Te bucuri de fiecare data cand intra pe usa, cand iti scrie, cand te suna, cand te saruta, cand te atinge. Iti faci griji cand pleaca la drum lung sau daca intarzie seara acasa. Adormi zambind cand te tine in brate. Cand el sufera, o parte din sufletul tau moare. Cand e fericit, te bucuri impreuna cu el. Dar daca nu e el cel care trebuie sa fie alesul, iubitul tau, sotul tau, asta de unde stii? Cum poti fi sigura ca e mai bine sa te retragi, inainte sa-ti inmormantezi, de bunavoie, sufletul? Iata cateva semne.

6 semne ca te afli in relatia nepotrivita

relatie nepotrivita foto: KonstantinChristian, Shutterstock

Nu esti fericita

Se spune ca puterea unui barbat se vede in marimea zambetului femeii de langa el. Iti zambeste chipul si inima cand esti la bratul lui? Cand te intalnesti cu prietenele iti spun ca radiezi sau te intreaba de ce esti trista? Atunci cand toate merg bine si nu-ti lipseste nimic, dar tot nu esti fericita, inseamna ca golul este in suflet.

Citește și:

Ti-e indiferent

La inceput, orice relatie aduce cu ea emotii. E placut sa il descoperi pe celalalt si el pe tine. Chiar daca n-a fost o dragoste fulgeratoare, apropierea tot ti se pare incitanta. Poate ca erai singura demult si simteai nevoia de cineva, poate ca a fost el foarte insistent, cert este ca lucrurile au avansat repede si acum nu poti sa nu te intrebi daca te indrepti in directia buna. Daca nu te mai bucura prezenta lui sau chiar te deranjeaza, daca preferi sa fii singura decat sa petreceti timp impreuna, daca ti-e totuna cand ii zambeste altei femei, inseamna ca dragostea s-a dus sau nici n-a fost.

Te surprinzi gandindu-te la altii

Iti amintesti tot mai des de vremurile bune cu fostul iubit, te atrage un coleg nou de la serviciu, zambesti cand un strain te invita la cafea. Intr-un tarziu iti amintesti ca ai, totusi, un iubit. Practic, te simti de parca ai fi singura si disponibila, in cautarea fericirii. Ceea ce inseamna ca nu ai gasit-o inca.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.