Setari Cookie-uri

Esti captiva in relatia nepotrivita? Elibereaza-te si cauta-ti fericirea!

Cum poti fi sigura ca e mai bine sa te retragi, inainte sa-ti inmormantezi, de bunavoie, sufletul?

Nu ti se face dor de el niciodata

Cand iti spune ca pleaca in delegatie pentru cateva zile, rasufli usurata. Cand pleci tu undeva fara el, nu te-ai mai intoarce. Nu-ti lipsesc discutiile cu el, nu-ti doresti sa-i auzi vocea, iar daca te suna, nu ai rabdare sa-i vorbesti. Iti spune ca-i e dor de tine si tu ii raspunzi fara tragere de inima: „si mie“, desi stii bine ca nu-i asa. Cand esti nevoita sa porti o masca in relatia cu partenerul, ca sa nu-l ranesti, inseamna ca joci un rol in propria ta viata. Trebuie sa ai curaj sa te desprinzi.

Te sperie planurile impreuna

Nu te simti confortabil cand iti vorbeste despre casa in care o sa locuiti peste 10 ani, despre concediul in care vrea sa mearga cu tine? Daca stii ca prezenta ta in viata lui e temporara, nu-l lasa sa-si faca planuri, nu e corect fata de niciunul din voi. Si nici tu de amagi ca, poate, peste 10 ani va fi mai bine.

Citește și:

Gasesti greseli in tot ce face

Chiar daca e afectuos, chiar daca iti face cadouri, surprize, chiar daca n-ai ce sa-i reprosezi, cu ceva tot te deranjeaza. Uneori, cu simpla prezenta. Cand va certati, il provoci, ii ridici mingea la fileu, in loc sa aplanezi conflictul. Pentru ca, adanc in suflet, gandul ca v-ati putea certa iremediabil te face, de fapt, sa te simti usurata. Ca sa nu va faceti unul altuia viata un calvar, eliberati-va si cautati fericirea!

Foto prima pagina: wk1003mike, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.