Dilemele lui Carmen: Ca femei, avem datorii morale către femeile de lângă noi

Dilemele lui Carmen: Ca femei, avem datorii morale către femeile de lângă noi

Judecăm în loc să ajutăm si cred că acesta este, de fapt, păcatul Evei.

La mulți ani, doamnelor! Mama mea, cea mai superoină dintre supereroine, hop, hop! Fetelor, vă mulțumim, vă apreciem, vă punem lumea la picioare, minunile minunilor din ostrovul florilor care sunteți!

Hai, nu mă înnebuniți! A fost 8 Martie, desigur, si feedul meu a duduit plin de gingăsii, flori și urări. Dacă te-ai lua după astea toate înșirate, ai crede că în România e numai lapte și miere, că nu ne atinge nimeni nici măcar cu o floare. În lumea reală, numărul de victime ale violenței domestice, numărul femeilor abuzate sexual, traficate și ucise e alarmant. Scuzați-mi, rogu-vă, îndoiala. Nu cred că au fost bătute cu zambiluțe. Să nu mă înțelegeți greșit, nu am nimic împortriva oferirii unor flori, e un gest cavaleresc simpatic, zău. Am o problemă când îî dai femeii de lângă tine o zambilă pe 8 martie iar pe 9, cu aceeasi mână, îi frigi o scatoalcă peste bot ca nu cumva să și-o ia în cap și să-și închipuie că e democrație.

Vizionare placuta


50 Shades hater. Star Wars lover. Creepypasta reader. Un paradox pe picioare care urăște romgleza.  Diploma de onoare în cinism. Licența poetică obținută ad labam la facultate...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri