Setari Cookie-uri

Dilemele lui Carmen: Ca femei, avem datorii morale către femeile de lângă noi

Judecăm în loc să ajutăm si cred că acesta este, de fapt, păcatul Evei.

Foto Dima Aslanian/ Shutterstock

Femeile între ele se pupă pe stradă pe 8 martie și își urează La mulți ani. Pe 9 martie,unele dintre ele le vor spune prietenelor, fiicelor, surorilor lovite că așa-s bărbații, își mai ies din fire și n-a murit nimeni dintr-o palmă.

Există un loc special în iad pentru femeile care nu ajută alte femei, spunea cândva Madeleine Albright, și sunt cuvintele care îmi răsună cel mai puternic în urechi zilele astea. Peste tot zgomotul de fundal al urărilor specifice perioadei. Cred cu toată puterea că avem o datorie morală față de femeile de lângă noi. Avem o datorie morală către femeile din toată lumea, nu doar față de mamele, fiicele și prietenele noastre. Ne apasă pe umeri în fiecare zi, nu doar la zile mari.

Citește și:

De unde, rogu-vă, a apărut ideea asta, că suntem îndreptățite să judecăm alte femei pentru felul în care aleg să își trăiască viețile?

Vizionare placuta


Carmen este redactor-șef Kudika.ro și scrie de când își aduce aminte. A început cu integrame sustrase pe furiș de la tatăl ei și 30 de ani mai târziu se relaxează...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.