Setari Cookie-uri

7 semne că nu îți este suflet pereche

Un adevărat suflet pereche te inspiră să te vezi în cea mai bună lumină a ta.

suflet pereche Ti se pare că vă potriviți în multe privințe și speri că, în sfârșit, ți-ai întâlnit sufletul pereche. Cu toate acestea, anumite aspecte ale relației voastre și ale felului în care te tratează îți dau de gândit. Dacă printre acestea se numără următoarele șapte, înseamnă că nu îți este suflet pereche.

1. Te face să te încrunți mai mult decât te fac să zâmbești

Un suflet pereche îți va da o stare de bine doar prin simpla ta prezență. Chair dacă vor apărea uneori discuții în contradictoriu, acestea vor fi excepția de la regulă.

2. Te face să te simți nesigură

Este firesc ca, uneori, să te simți nesigură. Insă dacă cineva te face să te simți nesigură doar prin simpla sa prezență, ceva este în neregulă. Un adevărat suflet pereche te inspiră să te vezi în cea mai bună lumină a ta.

Citește și:

3. Pare că se grăbește

Relațiile de durată încep într-un ritm lent și constant. Nu este nevoie să grăbeșți lucrurile, deoarece este nevoie de timp pentru a cunoaște cu adevărat o persoană. Relațiile construite pe repede înainte au tendința să se prăbușească la fel de repede.

4. Încearcă să te controleze

Posesivitatea nu este un semn bun. E un semn că cealaltă persoană dorește să fie pe primul loc în viața ta, fără să îți respecte timpul și energia. Un adevărat suflet pereche îți va oferi spațiul de de care ai nevoie și libertatea de a fi tu însăți.

5. Nu este deschis față de tine

Unii oameni au tendința de a evita să le spună partenerilor ceva despre care cred că i-ar putea supăra. Un adevărat suflet pereche nu va acționa astfel. Va fi tot timpul deschis față de tineși îți va spune chiar și cele mai neplăcute lucruri într-un mod liniștitor.

Citește și:

6. Nu pare a fi demn de încredere

Dacă simți că nu poți avea încredere în iubitul tău, întreabă-te dacă ai probleme de gelozie. Dacă răspunsul este negativ, sunt șanse mari ca intuiția ta să își ofere indicii despre anumite lucruri ascunse. Încearcă să vorbești cu el. Dacă evită o conversație reală, atunci renunță la relație pentru că este clar că nu este un adevărat suflet pereche.

7. Nu îți vede adevărata valoare

Există doar două motive pentru care cineva te percepe la adevărata ta valoare. Fie că nu te prețuiește pentru că nu se prețuiește pe el însuși, fie tu nu te apreciezi suficient pentru ca el să îți vadă valoarea. Sufletele pereche își percep reciproc valoarea reală.

Sursa foto: IMDB, Closer

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.