Setari Cookie-uri

Narcisimul de martira al Cenusaresei moderne

Toti barbatii care ii ies in cale sunt privititi nu ca potentiali parteneri, ci ca prazi care trebuie prinse cu orice pret. Din fericire pentru ei, si mai ales pentru ea, momeala pe care o foloseste ea nu e buna.

Pe Cenușăreasa asta modernă o cunoașteți toți. E fata aia amărâtă și oropsită careia nu îi lipsește nimic altceva decât atenția. De preferat masculină dar în lipsa ei e bună orice alt fel de atenție. De regulă, pentru că nu are suficientă încredere în ea să le dea voie oamenilor să simtă altceva decât milă, inventează probleme și neajunsuri. Viața e dură și grea, lumea e nedreaptă, toți bărbații sunt niște porci.

Dați-mi voie să vă povestesc un caz concret care mi-a ridicat părul pe ceafă. Cenușăreasa asta e singură cuc (de fapt, fără cuc) de câțiva ani. Paranteză: nu e nimic greșit în asta, să nu dați cu pietre. Toți avem perioade de singurătate care sunt firești și care fac surprinzător de mult bine. De asemenea, nu cred că ai nevoie de o relație să te valideze într-un fel sau altul. Din păcate, pentru Cenușăreasa, singurul lucru care ar da un pic de sens vieții ei ar fi exact o relație, dar de unde să o scoată?

Citește și:

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.