Setari Cookie-uri

Ce înseamnă să iubești cu adevărat. 6 Pași către o relație puternică și reală

Alege să fii acolo. Să îți deschizi sufletul. Să îți pui inima pe tavă. Să fii bună. Să fii dispusă să asculți, să înțelegi, să accepți, să susții și să ierți. Asta înseamnă să iubești cu adevărat. 

Iată ce înseamnă să iubești cu adevărat:

1. Să iubești cu adevărat înseamnă să fii acolo pentru partenerul de cuplu necondiționat

Dragostea nu crește și nici nu înflorește pentru că te îmbraci drăguț, te machiezi și te aranjezi pentru partenerul de cuplu. Dragostea crește atunci când ești acolo pentru el - ești disponibilă pentru el, ești vulnerabilă, ești atentă la sentimentele sale.

Când iubești pe cineva, cel mai bun lucru pe care îl poți oferi este prezența ta. Cum poți să iubești dacă tu nu ești acolo? - spunea la un moment dat Thich Nhat Hanh.

2. Să iubești cu adevărat înseamnă să îți deschizi inima

Dragostea este o forță puternică, dar nu o poți împărtăși complet dacă inima ta este închisă.

Citește și:

Dacă iubeșți cu adevărat, trebuie să expui cele mai profunde părți ale tale. Trebuie să renunți la toate măștile și să fii vulnerabilă; să arăți cine ești cu adevărat. Să împărtășești câte puțin despre tine - păreri, sentimente, griji, calități și defecte. Și, făcând asta, nu trebuie să te temi de nimic și să ai încredere că persoana de lângă tine nu ti-ar face niciodată rău intenționat.

3. Să iubești cu adevărat înseamnă să fii sinceră

Să fii sinceră în dragoste nu înseamnă doar să nu minți. Înseamnă să fii tu, minunat de imperfectă.

Nu trebuie să te ascunzi pentru că așa partenerul de cuplu nu va ști niciodată pe cine iubește. Onestitatea este mai mult decât să nu minți. Este despre rostirea adevărului, despre acceptarea adevărului și despre trăirea adevărului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.