Setari Cookie-uri

Ce înseamnă să iubești cu adevărat. 6 Pași către o relație puternică și reală

Alege să fii acolo. Să îți deschizi sufletul. Să îți pui inima pe tavă. Să fii bună. Să fii dispusă să asculți, să înțelegi, să accepți, să susții și să ierți. Asta înseamnă să iubești cu adevărat. 

4. Să iubești cu adevărat înseamnă să fii dispusă să asculți

Prima datorie a iubirii este să asculți.

Dragostea trebuie să fie auzită pentru a înflori. Din păcate, prea mulți oameni nu știu asta și ajung să vorbească prea mult și să asculte prea puțin.

Dragostea este o conversație, nu un monolog.

Atunci când asculți înveți informații valoroase despre cealaltă persoană. Îi auzi preocupările, îndoielile, problemele și cuvintele sale despre dragoste. Poți ajuta, susține și simți conexiunea cu sufletul său.

5. Să iubești cu adevărat înseamnă să fii dispusă să înțelegi

A fi dispusă să asculți înseamnă doar jumătate din învățarea limbajului iubirii. Cealaltă jumătate este să înțelegi ce auzi. Și asta înseamnă să fii deschisă către o perspectivă diferită... uneori poate chiar o perspectivă opusă.

Citește și:

Dragostea este suficient de mare și de puternică pentru a gestiona diferite opinii și păreri. Fiecare am crescut diferit, este și normal să avem puncte de vedere diferite, să simțim diferit și să ne dorim lucruri diferite în viață.

Încă un lucru extrem de important de menționat aici - alege sinceritatea. Discuțiile pe care le ai cu partenerul de cuplu nu trebuie să fie ușoare, ci sincere. Să vină din suflet. Spune ce trebuie să spui, nu ce își dorește persoana de lângă tine să audă.

6. Să iubești cu adevărat înseamnă să fii dispusă să ierți

Ori de câte ori sunt implicați doi oameni, vor exista greșeli și neînțelegeri. Acesta este un lucru pe care ar trebui să îl ai întotdeauna în minte. Însă adevărul este că acestea sunt pur și simplu oportunități de iubire în deghizare.

Citește și:

Este foarte important să ierți. Să analizezi situația și să privești imaginea de ansamblu fără prea multe confuzii. Iertarea spune "Această greșeală este minusculă, iubirea noastră este imensă."

Adevărul este că oamenii greșesc. Toți oamenii greșesc. Nu lăsa o greșeală să strice un lucru frumos, să distrugă o relație minunată.

foto main: Divine Studios, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.