Setari Cookie-uri

Feriți-vă de măgăruș! 5 semne că ai ieșit la cafea cu Mârlanu, masculul alfa absolut

Dacă un bărbat vorbește doar despre el, are deja o relație cu sine, iar tu ești amanta!

Aveam acum câțiva ani o prietenă care se ocupa cu cititul printre rânduri. Unele în cafea, altele în ghioc, a mea citea printre rânduri chiar și când între rânduri nu scria nimic. Conversațiile noastre erau cam așa:

- S-a uitat la mine așaaa, cumva, de parcă voia să îmi spună ceva și nu putea. Ceva îl reținea, am văzut în ochii lui, sunt sigură că nu știe cum să îmi spună. Da, și apoi și-a lăsat pixu pe masă cu vârful la dreapta și el nu face niciodată asta și sunt sigură că înseamnă că e supărat și nu știe cum să îmi spună asta. Ah, și mai purta și șosetele alea cu dunga în sus pe care nu le-a mai purtat de 6 luni de când am fost amandoi romantici la Cabana Plăpumioara și eu cred că ori mă cere de nevastă, ori ne despărțim după privirea lui.

Citește și:

Acum închipuiți-vă voi de câte ori mi-am dat eu ochii peste cap în timpul acestui monolog. Mi-aș dori tare să vă spun că e înfloritură, dar nu e. Haștag true story. Motivele pentru care prietena asta a mea încerca, și încă mai încearcă, să citească mereu printre rânduri este nevoia de validare și nesiguranța în care va trăi toată viața, indiferent dacă se mărită sau nu. Apropo, cererea descifrată în șosete și pixuri e încă în pending.

Dar nu despre genul ăsta de semne vreau să vorbesc, ci despre lucrurile mărunte care pot da de gol un om egoist și imatur emoțional. Vă spun din proprie experiență să vă ascultați intuiția pentru că nu minte. Dați la o parte fluturași, inimioare, visuri de cumetrie. Dacă intuiția îți spune să îi dai skip, fă-o!

Citește și:

Știți filmul ala cu Adam Sandler, Primele 50 de întâlniri? Chiar dacă nu, e în regulă, nu trebuie să vă simțiți excluse, n-ați pierdut vreo capodoperă. Probabil că la pensie o să scriu și eu o carte cu un titlu asemănător. + 50. Primele 100 de întâlniri, ca să fiu modestă. Ca să nu mă credeți pretențioasă, o să vă las mai jos câteva dintre semnalele de alarmă trase de unii bărbați la primele întâlniri.

Acum nu spun să judecați cartea după copertă, ci doar să fiți foarte atente cu cine beți câte o cafea și cui îi dați numărul de telefon.

  1. Fiți atente cum se poartă cu chelnerii, cu portarii sau cu șoferii

Știți câți puțiferi prost crescuți am văzut la viața mea? Mai mulți decât vreau să recunosc. În general, un bărbat care se poartă de sus cu oamenii care prestează tot felul de servicii e pur și simplu mârlan. Chelnerul nu e o tavă fără minte, șoferul nu e doar învârtitor de volan. Sunt oameni care muncesc și care ne fac viețile mai ușoare, iar dacă nu e în stare să zică un mulțumesc și-un bună ziua, pune-l pe liber pentru că îți pierzi timpul.

Citește și:

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.