Setari Cookie-uri

Feriți-vă de măgăruș! 5 semne că ai ieșit la cafea cu Mârlanu, masculul alfa absolut

Dacă un bărbat vorbește doar despre el, are deja o relație cu sine, iar tu ești amanta!

  1. Banii mei, afacerile mele, mașinile mele

Și nervii mei! Dacă astea sunt singurele subiecte de discuție, nu spun că e prostălău de-i curge bala din gură. Spun doar că are un univers extrem de limitat care o să-ți strivească nervii cu precizie de picătură chinezească.

  1. Prea multe informații

E clar că atunci când stai la șuetă cu cineva pentru prima dată, faceți lucrul ăsta ca să vă cunoașteți, dar dacă de la prima întâlnire știi deja ce purta fosta gagică, cum o cheamă pe mă-sa și coșul ăla de pe spate care nu se vindecă, e deja semn că nu are prea multe limite. Nu e cel mai rău lucru din lume pe care îl poate face cineva, dar în general bărbații ăștia devin plictisitori rapid.

  1. EuEuEuEu

N-are sens să mai subliniem că atunci când omul din fața ta vorbește exclusiv despre el, e semn de egoism și poate chiar de limitare. Atât timp cât n-are timp să asculte sau să discute și despre altceva în afară de propria persoană, unde crezi tu că îți va face și ție loc în viața lui?

Citește și:
  1. Prea multe glume misogine pe metru pătrat

Am o listă întreagă cu glume proaste pe care le-am auzit. Unele dintre ele au fost amuzante, dar prea puține. În rest, dacă spune glume misogine, afirmă că femeile fac asta și ailaltă, că femeile merită să pățească asta și ailaltă, să nu îți închipui o secundă că tu vei fi excepția. Mai devreme sau mai târziu, va vorbi despre tine așa cum vorbește despre toate celelalte femei. Pas!

P.S: Nici cu noi nu mi-e rușine, dar despre obiceiurile noastre proaste, povestim noi săptămâna viitoare.

Foto prima pagina Dean Drobot/ Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.