Setari Cookie-uri

4 Lucruri pe care ar trebui să începi să le faci pentru partenerul de cuplu

Multe dintre cele mai frumoase gesturi pe care le vei face vreodată și cele mai importante dovezi de dragoste nu vor fi ușoare și nici nu vor fi văzute de oamenii din jur. 

Iată la ce mă refer...4 Lucruri pe care ar trebui să începi să le faci pentru partenerul de cuplu"

1. Începe să fii o sursă de sprijin adevărată (și sinceră)

Ai grijă de partenerul de cuplu. Sunteți doi în această relație și este important să vă iubiți, să vă respectați și să aveți grijă unul de altul. Până la urmă, momentele dificile, provocările și problemele sunt cele care vă conectează la cel mai profund nivel.

2. Învață să fii tu însăți pentru ca și el să fie el însuși

Îndrăznește să fii tu oricât de dificil, înfricoșător sau ciudat ar fi. Renunță la măști și arată-ți adevărata față.

Pune-ti sufletul pe tavă și spune-i ce simte. Astfel, va putea și el să scape de "armura" de om puternic pe care o poartă și va învață să fie vulnerabil în fața ta. Să nu îi fie teamă că va fi judecat, să accepte cine este pentru a putea fi acceptat de alți oameni.

Citește și:

3. Alege să spui întotdeauna adevărul

Încrederea este baza oricărei comunicări sănătoase, iar atunci când aceasta nu mai există, este nevoie de mult timp și de angajament din partea ambelor părți implicate în repararea și vindecarea acesteia.

Lucrul esențial de amintit aici este că secretele pot fi la fel de înșelătoare precum o minciună. Așadar, alege să spui întotdeauna adevărul cu inima deschisă.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.