Setari Cookie-uri

4 Lucruri pe care ar trebui să începi să le faci pentru partenerul de cuplu

Multe dintre cele mai frumoase gesturi pe care le vei face vreodată și cele mai importante dovezi de dragoste nu vor fi ușoare și nici nu vor fi văzute de oamenii din jur. 

4. Învață să oferi atenție

Începe să acorzi atenție partenerului de cuplu atunci când ești cu el. Nu trebuie să îi spui că îți pasă, ci doar să îi arăți. Într-o relație de iubire nimic nu este mai frumos decât să primești și să oferi atenție. Alege să fii alături de persoana iubită fără să îți pese de oră și să asculți fără să te întrebi oare cât mai are de povestit.

Când ne acordăm atenție reciprocă, inspirăm iubire, putere, curaj unul în celălalt. Cu atenție și afecțiune relațiile înfloresc iar noi, ca indivizi, creștem și mai puternici. De asemenea, ne ajutăm să ne vindecăm rănile și să ne sprijinim reciproc. Așa că oferă-i partenerului de cuplu darul tău suprem: timp, atenție și răbdare.

Citește și:

Gânduri de final...

Reamintește-ți de toate aceste sfaturi menționate mai sus, învață să le iei în calcul și, cel mai important, să le pui în practică deoarece îți pot fi de mare folos. Muncește pentru relația pe care o ai.

Mai presus de toate, nu înceta să iubești necondiționat. Să ai răbdare. Să acorzi timp din timpul tău. Să investești în relația de iubire. Implică-te profund și demonstrează că îți pasă. Învață să fii o persoană care oferă și nu doar care așteaptă să primească. Folosește-ți cuvintele pentru a vindeca și nu pentru a răni. La tine este puterea de a face mai frumoasă ziua partenerului de cuplu oferindu-i dragoste sinceră, compasiune, atenție.

foto main: Olga Lebedeva, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.