Setari Cookie-uri

5 Semne care îți dezvăluie că partenerul de cuplu te manipulează

Le regăsești în relația ta?

Încearcă să acorzi mai multă atenție acestor semne și să afli dacă într-adevăr ești manipulată de partenerul de cuplu:

1. Încearcă să îți controleze comportamentul

Manipularea apare în general în relațiile toxice, în care o persoană face tot posibilul să controleze comportamentul partenerului cu care este.

Prin acest tip de comportament, acesta nu face nimic altceva decât să pună stăpânire completă asupra ta și să îți elimine toată puterea emoțională astfel încât să te domine complet.

2. Un manipulator își neagă comportamentul

Dacă îi spui că ceva nu este în regulă și că te simți controlată, acesta va nega totul. Îți va spune că l-ai înțeles greșit, că tu ești cea care de fapt are o problema. Această metodă a lui este un efort pentru a te opri din a îi schimba planurile. Te va învinovăți, va juca rolul victimei și va pune la îndoială dragostea pe care o simți pentru el, făcându-te să crezi că te îndoiești de sinceritatea sa.

Citește și:

3. Te minte foarte des

Simți că întotdeauna ești mințită de el pentru că de cele mai multe ori creează scenarii false pentru a te induce în eroare. Scopul său - să îți schimbe părerea cu privire la anumite lucruri, să te facă să simți că greșești, să îți dărâme încrederea în tine, să îți manipuleze gândurile.

O persoană care manipulează exagerează cu minciunile până în ultimul moment; mai mult, întotdeauna are dreptate, iar tu de cele mai multe greșești (cu privire la orice aspect - de la unul foarte important la unul mărunt).

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.