Setari Cookie-uri

10 Afirmații care îți arată că trăiești o iubire adevărată

O relație de dragoste sănătoasă și adevărată are câțiva markeri care o descriu, dincolo de iluzii, manipulări, trădari sau răni emoționale. A fi într-o relație sănătoasă poate necesita efort, deschidere și învățare permanentă pentru că a trăi o iubire adevărată înseamnă a înflori și a ne simți în siguranță lângă persoana pe care o iubim. Orice este mai prejos de acest deziderat ar trebui să ne ridice semne de întrebare.

10 afirmații pentru cei care se iubesc cu adevărat

  1. Aceste afirmații vorbesc despre valori construite în relațiile de cuplu sănătoase, bazate pe dragoste și respect reciproc. Tu cum răspunzi la aceste afirmații, cu DA sau NU?
  2. Chiar și când nu aveți același punct de vedere, ești de acord că partenerul tău a făcut observații pertinente. Cu alte cuvinte, constați că în multe discuții amândoi aveți dreptate, dar pe căi diferite.
  3. Ai cu adevărat încredere în partenerul tău. Sigur, această încredere nu se va construi în câteva săptămâni de relație, ci vine cu timpul. În plus, această încredere șterge urmele geloziei și grija despărțirii. Pur și simplu te simți în siguranță lângă celălalt.
  4. Te simți confortabil să îi mărturisești partenerului tău despre lucruri sau aspecte care îți dezvăluie, de fapt, vulnerabilitatea. Te simți acceptată să înțeleasă și știi că nu vei fi judecată, ci poate ajutată cu un sfat sincer și valoros.
  5. Aveți un propriu limbaj al iubirii, unul al vostru. Cuvinte cheie, glume aparte care fac referire la anumite momente frumoase din viața voastră, aveți anumite gesturi și vă înțelegeți fără să vă vorbiți. Acest limbaj al iubirii necesită și cunoașterea reciprocă profundă a celor doi parteneri.
  6. Știi care au fost cele mai stânjenitoare momente sau mai vulnerabile din copilăria partenerului tău.
  7. Partenerul tău îți permite să intri în lumea lui emoțională – îți face cunoscute gândurile și emoțiile sale cu ușurință. Se întâmplă și invers.
  8. Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    4 August 2020
    Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.