Setari Cookie-uri

Câteva lecții pe care le înveți de la oamenii temporari din viața ta

Se spune că oamenii vin în viața ta pentru un motiv. Unii sunt meniți să rămână pentru totdeauna, alții sunt doar temporari - ei bat la ușa sufletului tău pentru a te învăța o lecție importantă și imediat ce și-au îndeplinit misiunea, merg mai departe. 

Iată care sunt cele mai importante lecții pe care le înveți de la oamenii temporari:

1. Emoțiile nu sunt măsurate în timp, însă poți economisi timp prețios dacă înveți cum să le gestioenzi

Poate dura o secundă ca cineva să se îndrăgostească de tine. Sau pot dura ani întregi ca o persoană să își facă curaj și să îți spună că nu te mai iubește.

Nu poți face nimic cu privire la modul în care oamenii din jurul tău își aleg sentimentele față de tine. Și nici cu privire la deciziile lor cu privire la relația voastră. Tu poți, însă, să înveți să crești din fiecare întâmplare și să devii mai bună la gestionarea emoțiilor tale. Poți învăța cum să investești în oamenii potriviți, în cei care sunt meniți să rămână o veșnicie alături de tine - cei care merită atenția ta, dragostea ta, sfaturile tale, sacrificiile tale, devotamentul tău.

Citește și:

2. Tu ești singura care va fi cu tine pentru tot restul vieții

Sună ciudat, nu? Dar este adevărat! Prima persoană care merită dragostea, atenția și devotamentul tău ești chiar tu. Când oferi prea multe altcuiva, alegi să ignori cea mai importantă persoană din viața ta, singura care va rămâne alături de tine pentru totdeauna - tu!

Este mai ușor să lucrezi la problemele altor oameni decât să ai grijă de tine. Însă continuând să te neglijezi ajungi să te distanțezi complet de tine și să nu mai știi care sunt lucrurile care te fac fericită și nici care este drumul tău în viață.

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.