Setari Cookie-uri

Câteva lecții pe care le înveți de la oamenii temporari din viața ta

Se spune că oamenii vin în viața ta pentru un motiv. Unii sunt meniți să rămână pentru totdeauna, alții sunt doar temporari - ei bat la ușa sufletului tău pentru a te învăța o lecție importantă și imediat ce și-au îndeplinit misiunea, merg mai departe. 

3. Nu te schimba niciodată doar pentru ca cineva să rămână lângă tine

Nu trebuie să te schimbi niciodată pentru nimeni. Dacă vrea să fie cu tine, va fi... indiferent de cum ești, de cine ești și de ce îți dorești de la viață. O persoană care te iubește nu ți-ar cere niciodată să faci asta, să te schimbi pentru ea pentru ca lucrurile să funcționeze între voi.

Cineva care te face să îți pui la îndoială credințele, nevoile, valorile și visurile tale nu merită să fie cu tine. Cineva care nu te apreciază nu merită dragostea ta.

4. Nu există greșeli... acestea sunt lecții importante

Când te simți dezamăgită, rănită și simți că nu te afli acolo unde ai vrea să fii, este ușor să te uiți înapoi și să încerci să înțelegi ce s-a întâmplat... ce greșeli ai făcut de ai ajuns în acest punct. Dar, crede-mă, acestea nu sunt greșeli - sunt doar lecții importante. Ai încredere că acele decizii sunt luate cu cele mai bune cunoștințe posibile avute disponibile în momentul respectiv.

Citește și:

Greșeala pe care o faci, însă, este să te învinovățești non stop, să rămâi în acest punct dificil, să îți întorci lumea cu capul în jos și să nu accepți că trecutul s-a întâmplat și că tot ce trebuie să faci este să mergi mai departe cu viața ta.

foto main: Tithi Luadthong, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.