Setari Cookie-uri

5 Semne de la Univers că cineva se gândește la tine

Există anumite energii care ajung la ține ori de câte ori cineva te are în gânduri. Sună puțin ciudat, însă este adevărat. Este posibil să îți dai seama dacă ești în mintea cuiva. Cum? Află în materialul de mai jos.

Cu toții ne dorim să știm că avem o conexiune profundă cu lumea în care trăim. A fi separat fizic de cineva nu înseamnă neapărat o înstrăinare completă de realitatea noastră. Există o conexiune, un câmp energetic care ne conectează pe toți la un nivel superior.

Ca suflete care locuiesc într-un corp uman, posedăm abilități incredibile de a intui reciproc energiile din jurul nostru. Tot ce trebuie să facem este să fim mai atenți la anumite semne pentru că Universul ni le transmite de fiecare dată atunci când cineva se gândește la noi.

Iată care sunt semnele de la Univers că cineva se gândește la tine:

1. Apare în visele tale

Când mintea conștientă este în repaus, sinele tău superior poate trimite și primi mesaje de la alte suflete care vor să se conecteze cu tine. Dacă aceeași persoană apare în visele tale în mod frecvent, ar fi bine să încerci să ții un jurnal al viselor pentru a îți verifica întâlnirile - ai putea obține mai multe informații exacte din acest exercițiu.

Citește și:

2. Simți că îți ard obrajii

Dacă nu poți explica aceste senzații în alt mod (cum ar fi frigul din timpul iernii sau o răceală) - atunci este posibil ca cineva să se gândească la tine.

În momentul în care senzația se extinde către zona urechilor, semnificația acestui semn se poate schimba într-un semn că cineva are sentimente romantice față de tine.

3. Ești conectată empatic la această persoană și îi intuiești energia - îți schimbi stările

Dacă apar anumite stări sau emoții ciudate, fără motiv, și simți că nu sunt ale tale - este posibil să fii într-o conexiune foarte puternică cu o persoană care este atașată emoțional de tine. Cel mai probabil, într-un astfel de moment, această persoană se gândește la tine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.