Setari Cookie-uri

5 Semne de la Univers că cineva se gândește la tine

Există anumite energii care ajung la ține ori de câte ori cineva te are în gânduri. Sună puțin ciudat, însă este adevărat. Este posibil să îți dai seama dacă ești în mintea cuiva. Cum? Află în materialul de mai jos.

4. Începi să strănuți

Acest semn își are rădăcinile în cultura asiatică. Se spune că atunci când cineva se gândește la tine, începi să strănuți în mod repetat. Desigur, acest lucru nu se aplică în momentele în care ești răcită.

Îți poți da seama de gândurile pe care le are o persoană care se gândește la tine? Da! Două strănuturi indică faptul că cineva are gânduri negative cu privire la tine. Pentru trei strănuturi (sau chiar mai multe) - gândurile sunt pozitive.

5. Persoana respectivă îți intră în gânduri fără niciun motiv

Au fost momente în care fără niciun motiv, o persoană ți-a intrat în mod repetat în gânduri? Dacă este cineva apropiat, este posibil ca acesta să nu fie un semn de la Univers - însă dacă este vorba despre o persoană cu care rareori ai contact, atunci trebuie să te gândești de două ori.

Citește și:

Dacă ți se întâmplă acest lucru în mod regulat, încearcă să fii atentă la frecvența și la tiparele care sunt în joc. Când experimentezi aceste gânduri, este posibil ca Universul să îți dea un semn că este timpul să contactezi persoana respectivă.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.