Setari Cookie-uri

5+1 Sfaturi ca relațiile la distanță să funcționeze

Multe persoane susțin că relațiile la distanță nu vor funcționa, dar, cu toate acestea, sunt cupluri care au trecut prin distanțare fără ca relația lor să fie afectată. Care sunt „secretele” unei relații la distanță?

Acești pași pot ajuta ca o relație la distanță să funcționeze, să reziste și chiar să promită o conexiune stabilă a celor doi parteneri.

Sfaturi ca relația la distanță să funcționeze

Plănuiți perioada în care vă aflați la distanță

Este important să comunicați încă de la început cum se va desfășura această perioadă, ambii parteneri au nevoie să se simtă în siguranță în cuplu, să găsească loialitate, dragoste și susținere, ca și până acum. Astfel, cei doi parteneri își pot povesti modul în care își petrec timpul, pot face confesiuni, dar totodată trebuie să identifice încă de la început o parte a blocajelor, precum și modalitățile de a le evita sau depăși.

Stabilirea scopului sau situației care a dus la distanțare reprezintă informații care pot fi necesare pentru ambii parteneri. Dacă distanțarea se produce prin acordul ambilor parteneri, reprezentând o hotărâre a celor doi, evaluzarea riscurilor pentru relație e bine să fie realizată amănunțit.

Citește și:

Planificați concedii și zile libere pentru a le petrece împreună

Dacă situația permite, organizați ieșiri în care să fiți împreună, pentru a petrece momente frumoase și relaxante și pentru a vă păstra conexiunea puternică.

Concediile pot fi programate în aceeași perioadă, astfel încât să le petreceți împreună, iar pentru călătorii puteți cumpăra din timp biletele și stabili, de asemenea, cazarea.

Atunci când sunt zile libere, puteți organiza acea minivacanță în așa fel încât să vă îngrijiți și de viața familială și socială a cuplului, să iești cu prietenii, să va vizitați familiile împreună.

Evitați gelozia și motivele de ceartă inexistente

Păstrați o atmosfera calmă și un ton pozitiv atunci când comunicați, iar dacă aveți unele dubii, căutați o adresare care nu instigă la ceartă, care nu rănește sau ofensează. Tocmai pentru a evita regretele ulterioare este recomandat ca subiectele sensibile să fie abordate cu tact.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.