Setari Cookie-uri

5+1 Sfaturi ca relațiile la distanță să funcționeze

Multe persoane susțin că relațiile la distanță nu vor funcționa, dar, cu toate acestea, sunt cupluri care au trecut prin distanțare fără ca relația lor să fie afectată. Care sunt „secretele” unei relații la distanță?

Gesturile de gelozie și neîncredere, prin care partenerul se poate simți acuzat sau controlat, este recomandat să fie evitate, pentru a păstra echilibrul și respectul în cuplu, chiar și atunci când există... suspiciuni. Aceasta nu înseamnă să treceți cu vederea unele nereguli, ci mai degrabă să căutați o modalitate optimă de a rezolva astfel de situații.

Faceți planuri care vă implică pe amândoi

Atunci când vedeți viața împreună și încercați să o trăiți astfel, distanța nu va sta în calea relației. Implicare aambilor parteneri în planuri de viitor denotă încrederea reciprocă și interesul pentru relație.

Interacționați vocal și video

Încercați să vă apelați video în mod periodic, pentru a vă susține conectarea, cu atât mai mult cu cât tehnologia actuală vă permite.

Citește și:

Pentru acest tip de comunicare, vă poate fi de ajutor să vă cunoașteți unul altuia programul, pentru a nu nimeri într-un moment nepotrivit și pentru a nu deranja.

Vizitați-vă

Pe cât posibil, încercați să vă vizitați unul pe celălalt în perioada de distanțare. Vizitele vă readuc împreună și fizic, având avantajul că nu trebuie să va luați amândoi concediu pentru acestea. În plus, reintrarea în spațiul celuilalt întărește încrederea în cuplu.

Atenție însă la vizitele supriză, care pot fi interpretate negativ de către partener. Aceste pot fi considerate un mijloc de control, de verificare a vieții acestuia și poate reprezenta un gest intruziv.

Foto: By Radachynskyi Serhii/shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.