Setari Cookie-uri

Psihologii dezvăluie 8 motive pentru care dispare iubirea în viața de cuplu

Iată care sunt cele mai importante semne că relația nu este una de durată... și că la un moment dat iubirea dintre voi va dispărea:

5. În relație există tot felul de secrete

Păstrezi multe secrete doar pentru tine? Când ai o relație pe termen lung, nu este deloc distractiv să ții secrete pentru că, din păcate, multe dintre acestea te fac să îți minți partenerul.

6. Nu există compromisuri

Ce relație este aceea în care niciunul dintre parteneri nu acceptă să facă compromisuri? Atunci când o persoană domină tot timpul și ia toate deciziile, este greu pentru cealaltă persoană să se simtă importantă. Relațiile se referă la a oferi și a primi, iar compromisul este esențial.

7. Nu sunteți pe aceeași pagină

Pentru ca o relație să aibă succes, trebuie să mergeți amândoi în aceeași direcție, pe același drum. Iubirea nu vă va salva dacă vă doriți lucruri complet diferite. Trebuie să fiți de acord asupra lucrurilor fundamentale, importante (ex: dacă vreți să vă căsătoriți la un moment dat, dacă vă doriți copii, cum economisiți sau investiți banii și unde veți locui).

Citește și:

8. Nu mai ieșiți la întâlniri

Este nevoie de multă muncă pentru a menține o relație în viață și este ușor să cazi în rutină. Odată ce există angajamentul de a locui împreună, trebuie să încercați din greu să vă asigurați că romantismul dintre voi nu dispărea.

Majoritatea cuplurilor se pierd în detalii banale și probleme zilnice, uitând de dragoste și de pasiune. De aceea trebuie să depuneți clipă de clipă un efort pentru a vă asigura că încă faceți acele lucruri mărunte pentru a menține flacăra dintre voi vie.

foto main Chofee, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.