Setari Cookie-uri

8 Semne de avertizare pe care nu ar trebui să le ignori într-o relație

Semnele de avertizare sunt semnale care indică faptul că ceva nu este în regulă, că ar fi mai bine să faci un pas în spate și să mergi pe un alt drum.

Când ești îndrăgostită și ai fluturi în stomac îți vezi partenerul de cuplu ca persoana perfectă. Drept urmare, semnele evidente care indică faptul că ceva este în neregulă pot trece neobservate.

Semnele de avertizare sunt semnale care indică faptul că ceva nu este în regulă, că ar fi mai bine să faci un pas în spate și să mergi pe un alt drum. Uneori, acestea sunt minore - însă extrem de importante. Alteori, însă, sunt uriașe și ar trebui să te facă să te distanțezi cât mai repede cu putință.

De data această ne vom îndrepta atenția asupra semnelor de avertizare mai mărunte - însă importante. Iată care sunt acestea:

1. Abuzul emoțional și verbal

Abuzul emoțional și verbal sunt semne de avertizare destul de importante. Relațiile sănătoase înseamnă sprijinirea și încurajarea reciprocă. Orice persoană care te învinovățește în mod constant că tot ce este greșit se întâmplă din vina ta trebuie evitată.

Citește și:

2. Inconsistență din partea lui

Relațiile sănătoase nu sunt un roller coaster. Comportamentul lipsit de consistență înseamnă că fiabilitatea partenerului tău ar trebui pusă la îndoială. Perioadele lungi, fără niciun contact, sau incapacitatea de a își respecta promisiunile sunt toate semne pe care ar trebui să le iei în calcul. Îți dorești lângă tine o persoană care nu știe ce vrea?

3. Posesivitate

Posesivitatea poate fi frumoasă, dar și nesănătoasă. Puțină gelozie din când în când poate fi un lucru bun. Însă dacă se enervează și este ostil, atunci clar astfel de momente ar trebui să fie un semn de avertizare pentru tine. S-ar putea să încerce să te controleze, ceea ce este complet greșit.

4. Se joacă cu mintea ta

Citește și:

În engleză există o denumire pentru astfel de acțiuni: "gaslighting" - și înseamnă că îți neagă realitatea. Tu te poți simți dezorientată până în punctul în care îți pui la îndoială intuiția și emoțiile. Dacă ți se spune vreodată că lucrurile nu s-au întâmplat și evită responsabilitatea, atunci se joacă cu mintea ta. Va încerca să facă această relație doar despre el și atât.

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.