Setari Cookie-uri

8 Semne de avertizare pe care nu ar trebui să le ignori într-o relație

Semnele de avertizare sunt semnale care indică faptul că ceva nu este în regulă, că ar fi mai bine să faci un pas în spate și să mergi pe un alt drum.

5. Nu este disponibil emoțional

Indisponibilitatea emoțională poate fi arătată în diferite moduri - poate că vrea să te întâlnească doar în momente convenabile pentru el. Sau poate că este reticent și nu vrea să vorbească despre sentimentele sale. Toate acestea sunt indicii că nu este disponibil emoțional.

6. Certuri constante

În fiecare relație există argumente. Însă dacă aceste certuri sunt atât de dese încât te simți mai mult tristă și abătută decât să fii fericită? Analizează situația cu răbdare. Chiar vrei să fii cu cineva cu care nu ești niciodată pe aceeași lungime de undă?

7. Probleme cu furia

Dacă își pierde cumpătul din motive micuțe sau emoțiile sale se schimbă rapid, atunci acest lucru indică o incapacitate de a își controla stările în mod corespunzător și sănătos. În cele din urmă, va deveni neplăcut și chiar înspăimântător.

Citește și:

8. Nu primești ce oferi

Într-o relație este important să evaluezi ce oferi și ce primești la schimb. Balanța ar trebui să fie echilibrată pentru ambele părți. În caz contrar, pune-ți niște semne de întrebare.

foto main mentalmind, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.