Setari Cookie-uri

5 Comportamente subtile ale bărbatului infidel

Infidelitatea are la bază minciuna, iar când vorbim despre aceasta, putem merge mai departe, dincolo de a doua relație, către alte minciuni care afectează cuplul, cum ar fi ascunderea banilor, a unui loc de muncă suplimentar, a unor comportamente considerate nocive, cum ar fi fumatul și lista poate continua. Ca în cazul oricărei persoane care spune minciuni sau, altfel spus, înșală încrederea celuilalt, există mai multe semne care dau de gol, comportamente specifice ale celui infidel.

Ce înseamnă infidelitatea în cuplu?

Infidelitatea în cuplu poate capătă mai multe forme, de la cea fizică ( și aici cu nuanțe, de la sărut la actul sexual în sine), până la cea emoțională.

Implicarea emoțională poate fi sau nu urmată de implicare intimă din punct de verede fizic. O escapadă este diferită de o relație amoroasă în paralel, întreținută de-a lungul timpului. Apoi, mai există posibilitatea ca partenerul să se îndrăgostească de altcineva, chiar dacă nu va lega nicio relație cu acea persoană.

Practic, prin infidelitatea acel partener se îndepărtează cumva de intimitatea cuplului, iar interesele sale, voit sau nu, se împart.

Iată câteva comportamnete care trădează partenerul infidel

Minciunile „nevinovate”

Atunci când partenerul minte, vei simți imediat, pentru că nu se leagă informațiile în timp. Acel puzzle care ar prezenta cursivitatea în timp a activităților partenerului se întrerupe undeva, iar explicația pe care acesta o aduce depășește credibilitatea sau limitele coincidenței.

Citește și:

semne ca partenerul te insala Foto: fizkes/ shutterstock.com

Devine foarte atent cu mijloacele de comunicare și mașina

Partenerul devine mult mai atent la ceea ce lasă în mașînă, ba s-ar putea ca acum să facă mult mai des curățenie în mașînă.

De asemenea, devine atent la telefon, laptop și orice mijloc de comunicare, parolele pot fi puse peste tot, iar telefonul poate fi pus pe silențios.

Când totuși sună telefonul, îi observi promptitudinea cu care verifică imediat cine îl apelează și faptul că telefonul este ținut într-un mod anume, astfel încât doar el să poată vedea ce afișează ecranul.

Nu își mai uită telefonul pe masă ori la încărcat, este aproape în permanență la el în buzunar.

Devine mai atent la felul în care arată

Dacă până acum o barbă neîngrijită sau un tricou luat la nimereală îl mulțumea când ieșea din casă, acum devine mult mai atent la aspectul personal, îngrijirea personală, poate îl surprinzi chiar cu un nou parfum sau tratamente faciale.

Citește și:

Mai mult decât atât, devine atent la hainele pe care le îmbracă și este posibil să își reînnoiască garderoba.

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.