Setari Cookie-uri

5 Comportamente subtile ale bărbatului infidel

Infidelitatea are la bază minciuna, iar când vorbim despre aceasta, putem merge mai departe, dincolo de a doua relație, către alte minciuni care afectează cuplul, cum ar fi ascunderea banilor, a unui loc de muncă suplimentar, a unor comportamente considerate nocive, cum ar fi fumatul și lista poate continua. Ca în cazul oricărei persoane care spune minciuni sau, altfel spus, înșală încrederea celuilalt, există mai multe semne care dau de gol, comportamente specifice ale celui infidel.

Pare mai romatic

Acesta este un comportament des întâlnit al partenerului infidel, care încearcă să își ascundă absența emoțională și sentimentul de vinovăție intensificând gesturile romantice. Te poți trezi cu o surpriză de călătorie (ori rară, ori prea scurtă), cu flori, bomboane, cuvinte dulci, în tot cazul devine mai tandru decât îl știai. Cu toate acestea, tandrețea sa crește, iar responsabilitatea din cuplu scade.

Devine tot mai absent la lucrurile care se fac în doi și poți experimenta sentimnentul de abandon sau singurătate în cuplu, încercând să compensese cu promisiuni de care nu se ține.

Tot mai multe responsabilități pe umerii tăi sau face doar ca tine

Dacă până acum simțeai că îi poți cere părerea, acum parcă vorbești singură. Fie spune să faci ca tine, fie că nu știe, că nu are timp, în tot cazul responsabilitățile ajung să fie lăsate doar pe seama ta.

Citește și:

Mai mult decât atât, simți că timpul petrecut în doi se reduce considerabil. Poate chiar dacă este acasă, se retrage, spune că are de muncă suplimentar, îl surprinzi petrecând foarte mult timp pe telefon și așa mai departe.

Sursa foto articol: Andrey_Popov/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.