Setari Cookie-uri

Nu ai nevoie de un bărbat pentru a fi fericită. 5 Motive pentru care singurătatea îi face bine sufletului tău 

Ești singură? Nu ai un partener lângă tine? Nu îți face griji, va veni și acel moment. Între timp, încearcă să te bucuri de această perioadă pentru că nu te vei mai întâlni niciodată cu ea. Și scapă de ideea că ai nevoie de un bărbat pentru a fi fericită. Nici vorbă! Ai nevoie doar de tine pentru a fi fericită. 

3. În singurătate te protejezi de oamenii toxici

Este mai bine să fii singură decât să fii cu persoanele nepotrivite, incompatibile cu ține, toxice, care vor să profite de bunătatea ta.

Oamenii greșiți îți iau energia, îți schimbă starea de spirit, te transfomă într-un suflet pesimist, îți influențează deciziile și îți trasează drumul greșit în viață.

În singurătate reușim să evităm oamenii negativi și, automat, facem o alegere importantă: aceea de a îi spune Universului că suntem pregătiți să ne aducă oamenii potriviți în viața noastră.

4. În singurătate înveți să te cunoști

Nu exista o perioadă mai bună pentru a te cunoaște pe tine însăți decât aceea în care ești singură. Departe de standardele ridicate ale societății moderne, mintea ta începe să organizeze toate gândurile care se ascundeau în adâncul minții tale.

Citește și:

Singurătatea îți permite să îți dai seama cine ești cu adevărat, să înveți, să te redescoperi, să te simți confortabilă în pielea ta și să ai mai multă încredere în tine. În singurătate câștigi claritate și înțelegi scopul vieții tale.

5. Singurătatea te ajută să te conectezi la sinele tău superior

Liniștea singurătății te ajută să auzi vocile sinelui tău superior. În viața de zi cu zi, din cauza zgomotului extern, nu poți ajunge la sufletul tău. Însă atunci când ești singură și departe de tot ce se întâmplă în exteriorul tău te poți scufunda cu adevărat în sufletul tău.

Singurătatea nu este înfricoșătoare. Singurătatea este un sentiment. Un experiment. Un stil de viață.

Citește și:

Poți să fii printre sute de oameni și să te simți în continuare singură.

Poți să fii singură, însă să nu te simți nici măcar pentru o clipă singură. Cum este posibil așa ceva? Ești singură, însă nu ești niciodată singură. Împarți acest loc pe pământ cu tot ce înseamnă energie în jurul tău: copaci, apă, aer, munți, mari și oceane, animale, oameni.

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.