Setari Cookie-uri

5 Complimente si declarații care rănesc partenerul de cuplu

Cu toții cunoaștem importanț complimentelor în viața noastră și a celor dragi nouă. Însă v-ați gândit că unele cuvinte care se doresc a fi frumoase pot face mai mult rău decât bine? Iată numai câteva dintre cele mai frecvente complimente cu care ne putem răni partenerul de cuplu.

Îți mulțumesc pentru surpriză/cadou, dar nu trebuia...

Dacă iubitul/iubita a ales să ne surprindă cu un cadou sau a pus la cale o surpriză, cu siguranță aceasta este alegerea sa, plăcerea sa și sigur că trebuia.

Încercăm să nu refuzăm efoturile celuilalt de a condimenta relația și de a încerca să nu cădem în plasa rutinei și a monotoniei.

Psihologii spun că până și cele mai reușite relații au nevoie de sprijin din partea partenerilor, căci nimic nu pică din cer și nu se menține de la sine. Astfel că implicarea ambilor parteneri la viața de cuplu este necesară, utilă și promite un viitor frumos în doi.

Complimentele sunt utile în orice relație, nu doar în cea de cuplu, făcute când trebuie și cu moderație. Cuvintele pot fi ușor interpretate de către cei din jur, de aceea este recomandat să fim atenți la nuanțele mesajelor noastre.

Citește și:

Foto articol: BlueSkyImage/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.