Advertorial(P) Descopera stilul si eleganta bijuteriilor Brio Crystal

Kudika
4 Aprilie 2012

In Atelierul Brio creativitatea a atins cote maxime. Ne bucuram de razele soarelui, iar primavara este o adevarata sursa de inspiratie.

In Atelierul Brio creativitatea a atins cote maxime. Ne bucuram de razele soarelui, iar primavara este o adevarata sursa de inspiratie. Am deschis de curand magazinul online www.briocrystal.ro , unde asteptam toate iubitoarele de bijuterii sa se rasfete cu mici atentii.

De ce am lansat colectia 2012 de bijuterii elegante pe briocrystal.ro?
Prima data cand ne-am decis sa dam viata unor bijuterii am deschis un magazin online, unde se puteau cumpara atat bijuterii fantezie, cat si bijuterii de gala.

Si cum suntem pline de idei (doar suntem femei) ne-am sfatuit si am zis: “Colectia cu perle si cristale trebuie sa aiba propriul colt de admiratie”. De la idee, la concretizare a fost un pas destul de rapid. Am avut o echipa intreaga compusa din oameni care care s-au modelat perfect unul dupa celalalt. Odata modelele facute, a avut loc sedinta foto iar rezultatul a fost: Uau! Asta ne-am dorit: ce vedeam noi in atelier pe live, sa fie transpus pe online ca sa convigem ca bijuteriile sunt extraordinare.

Cui se adreseaza colectia de bijuterii cu perle si cristale?
Colectia se adreseaza…hmmm sau mai bine zis noi vrem sa le convingem pe doamnele si domnisorele care citesc aceste randuri ca bijuterille noastre chiar daca au in mare parte cristale si perle light, fara culoare isi pot personaliza colierul cu perle si cristale colorate. Acesta este marele atuu: poti avea in cutia ta cu bijuterii un accesoriu care sa te reprezinte. Vrem sa fii incantata de modelul creat cu manutele noastre si sa il porti la evenimentele cele mai speciale din viata ta.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: