Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Descopera stilul si eleganta bijuteriilor Brio Crystal

In Atelierul Brio creativitatea a atins cote maxime. Ne bucuram de razele soarelui, iar primavara este o adevarata sursa de inspiratie.

In Atelierul Brio creativitatea a atins cote maxime. Ne bucuram de razele soarelui, iar primavara este o adevarata sursa de inspiratie. Am deschis de curand magazinul online www.briocrystal.ro , unde asteptam toate iubitoarele de bijuterii sa se rasfete cu mici atentii.

De ce am lansat colectia 2012 de bijuterii elegante pe briocrystal.ro?
Prima data cand ne-am decis sa dam viata unor bijuterii am deschis un magazin online, unde se puteau cumpara atat bijuterii fantezie, cat si bijuterii de gala.

Si cum suntem pline de idei (doar suntem femei) ne-am sfatuit si am zis: “Colectia cu perle si cristale trebuie sa aiba propriul colt de admiratie”. De la idee, la concretizare a fost un pas destul de rapid. Am avut o echipa intreaga compusa din oameni care care s-au modelat perfect unul dupa celalalt. Odata modelele facute, a avut loc sedinta foto iar rezultatul a fost: Uau! Asta ne-am dorit: ce vedeam noi in atelier pe live, sa fie transpus pe online ca sa convigem ca bijuteriile sunt extraordinare.


Kudika
4 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.