Setari Cookie-uri

Un regal de moda romaneasca pe ruta Londra-Bucuresti

Gala exploreaza, impreuna cu designerii invitati, tendintele toamna-iarna 2012-2013. Evenimentul se va desfasura pe 22 mai, la Muzeul de Arta Contemporana, incepand cu ora 20:00.

Pe podiumul AVANPREMIERE din acest an isi vor prezenta colectiile designeri precum Iris Serban, Carmen Secareanu, Natalia Vasiliev, Anca & Silvia Negulescu si Simona Semen. Reper al modei autohtone, evenimentul este conectat in acest an la spatiul avangardist al modei britanice, prin prezenta a doi tineri designeri talentati: Dinu Bodiciu, care inregistreaza un succes remarcabil pe scena londoneza si Ioana Ciolacu, recent acceptata la prestigiosul London Institute of Fashion.

Alaturi de acestia vor urca pe podium si creatiile lui Lucian Pop – reprezentand moda masculina in aceasta editie a Galei. Invitata la sectiunea video : Rhea Costa.

Gala AVANPREMIERE reprezinta cel mai cunoscut eveniment multi-brand al modei autohtone. Ea este o dovada ca tara noastra lanseaza designeri de valoare, originali si cu o viziune creativa puternic conturata. In plus acesti designeri atent selectionati reflecta profund life-style-ul secolului XXI si integreaza creatia vestimentara in contextul lumii artistice nationale si europene.

Citește și:

Gala AVANPREMIERE editia a 10a se va desfasura la Muzeul National de Arta Contemporana, pe 22 mai, ora 20:00. Impreuna o sa descoperim noua moda, inovativa si fara frontiere.

Lumini si sonorizare: Albiter Sound
Make-up – Melkior Beauty Supply
Hair style – Gett’s Salons
Pantofi – IL PASSO

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.